2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان کم - هر کی تجربه داره بیاد تو

| مشاهده متن کامل بحث + 2275115 بازدید | 28101 پست
آخه مگه ممکنه منکه هیچ سابقه ی نازایی و تنبلی تخمدان نداشتم یهو amh بشه 3/ سه دهم من سه بار باردار شدم که دوتاش سقط شد اونم بدلیل استرس ناگهانی که بهم وارد شد همشونم همون ماه اول اقدام باردار شدم الان یک سال میگذره یعنی یهو ذخیره من شد سه دهم کسی بوده جواب آزش اشتباه شده باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من 10 روز پیش رفتم پیش دکتر عارفی .سونوگرافی کرد و گفت ساک حاملگی تشکیل شده و جنین هم قلبش می زنه خدا رو شکر. گفت دوهفته دیگه بیا ببینیم خیالمون راحت شه. دیروز چهارشنبه هم رفتم خدا رو شکر گفت همه چیز خوب پیش می ره. دوستان امیدوارم هر کس منتظر هست هر چه زودتر نتیجه بگیره .برای من هم دعا کنید. نینا جان چرا قبل عید نمی ری آزمایشگاه ؟ مامان یسنی جان احتمال داره اشتباه شده باشه .ازمایشگاه معتبر برو .
سلام فرانک جان خدا رو شکر عزیزم منم دیروز اونجا بودم . منشی دکتر گفت دیگه خانم دکتر قبل عید نیست باید بعد عید بیای منم میخوام بعد عید آزمایش بدم که دقیق باشه هورمونه دیگه سریع عدداش عوض میشه . میخوام تا اون موقع خودمو تقویت کنم تا یه ذره جوابش خوب بشه. کاشکی دیروز میدیمت کلی ازت سوال میکردم باز سر بزن و خبر بده عزیزم راستی پیشنهادی نداری بهم چی بخورم یا ......
سلام توران جون من 35روز صبر کردم راستش وقتی تأخیر می افته به هم می ریزم اصن روح و روانم آشفته می شه. همه علائم رو هم دقیق دقیق دقیق داشتم فقط پری نمی شدم انگار اگنوگل پروژسترون نداره فقط استرو داره لذا با چند تا شیمیایی مشکلم حل شد. چی کار کنیم اینم سرنوشت ماست دیگه.بازم توکل به خودش.
سلام مامانای نودوچهاری!فرانک نمیدونی چقد خوشحالم که قلب نی نی رو بسلامتی دیدی باور نمیکنی همون موقع که پستتو دیدم تو ذهنم تجسم کردم اگه این اتفاق برا من بیفته چه احساسی بهم میده میدونم که الان رو ابرایی گلم ایشالا که بقیشم تخته گاز رد میکنی وسال 94میشه بهتریت سال زندگیت!برا ماها دعا کن تو رو خدا
بچه ها براتون گفتم که سیکل اهداییم کنسل شد دکتر گفت دیگه باید بری تا اردیبهشت منم گفتم حالا که چندتااز بچه ها با دوز پایین دارو جواب گرفتن واینکه خودمم یه بار با داروی ای یو حامله شدم با استفاده ازین فرصت دوماهه یه بار دیگه شانسمو امتحان کنم.خلاصه رفتمو دارو گرفتم امپول یورو تروپین وقرص لتروزول ودوفاستون تو دعاهاتون لطفا منو فراموش نکنید دوستای خوبم.😘😚😍
سلام دوستان من 26 سالمه .پریودم منظمه.16 پاکم و 6 روز پریود.از اولم همین بوده .چهار ساله ازدواج کردم ولی بچه دار نشدم الان که رفتم آزمایش f.s.h 55 بوده و l h 5.هر دکتری میریم یه چیزی میگه میگه تنبلی تخمدان داری.و و احتمالا دچار یائسگی زود هنگام شدی.خب چطوره که پریودم منظمه. خواهشا اگه کسی تجربه مشابه داره راهنمایم کنه