2777
2789
عنوان

چشم زخم

140 بازدید | 14 پست

شما بهش اعتقاد دارین؟ 

یا مثلا خودتون چجوری متوجه میشین که چشم خوردین؟ ( منظورم علائمشه )

من خودم مثلا از تو چشمای طرف میفهمم که چشمش شوره چه باهام صحبت کنه چه نکنه و دقیقا هم همونی میشه که گفتم . از طرف مقابلم حس منفی میگیرم یا نمیدونم اصلا ادمایی ک اینجورین و نگاه کنم نمیتونم بیشتر از چند ثانیه کنارشون باشم یا مستقیم ببینمشون حالم بد میشه ضربان قلبم میره بالا اصن حالم بد میشه 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

مستقیم نمیتونم به کسی تهمت بزنم که چشمش شوره 

اما یه اتفاقی بیوفته میگم ای بابا باز چشم خوردیم 

در کل تجربه بهم ثابت کرده کمتر از زندگیم واسع بقیه حرف بزنم و کمتر تو چشم باشم

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 

و دقیقا بیش از اندازه به اسپند اعتقاد دارم سر این مورد وقتی دود نکنم احساس میکنم سنگینم یا دلشوره میگیرم و اگه طوری بشه نتونم دود کنم یا دعوا میشه یا یه بلایی سر اطرافیانم میاد 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
میدونم الان میگن تو قران اومده ولی اصلا به چشم زخم اعتقاد ندارم

ببین من کافیه نگاه کسی و ببینم که اونطوری ک گفتم باشه ولی واقعا هست حتی یه مواقعی بیماری های سخت میاد سراغ ادم که از همین چشم زخمه 

منی ک اعتفاد زیاد ندارم به اینچیزا ولی ب شدت از این میترسم حتی پیامبر اگه اشتباه نکنم یه قبرستون و دیده بود گفته بود بیشتر ادمایی که اینجا خوابیدن از چشم زخمه 

2804
حواستون به آدمایی که بهتون میگن خوش بحالت اینو داری اونوداری باشه به شدت آدمای حسودین .

من اگه کسی باهام صحبتم نکنه از نگاش میفهمم 

عوض کسایی هستن که بار اول میرم خونشون انگار از خونه خودمون راحت ترم انقد ازشون حس مثبت میگیرم 

خودم همیشه خودمو چشم میزنم تاازخودم تعریف میکنم باید سه بارما شاالله بگم😂

😂😂😂😂😂😂 

خب اون چشمی ک میگی به خودت میزنی از خوبیه بدتو نمیخای همیشه صدقه بده 

مستقیم نمیتونم به کسی تهمت بزنم که چشمش شوره  اما یه اتفاقی بیوفته میگم ای بابا باز چشم خوردیم ...

چرا نمیدونم شاید من اینطوریم ولی کافیه اصن کسی و نبینم ازش حس میگیرم اسمش میاد و وقتی اتفاقی بیوفته قشنگ یاد طرف میوفتم 

مثلا چند وقت پیش جایی بودیم ی خانم فقط دوبار نگا ب مادرم کرد اصن نگاهش همون حسی و ک گفتم اومد سراغم حالم بد شد بعد یادم رفت اسپند دود کنم و ... از فرداش همینجور هی یکی چیزیش میشد 

2805
ببین من کافیه نگاه کسی و ببینم که اونطوری ک گفتم باشه ولی واقعا هست حتی یه مواقعی بیماری های سخت میا ...

بسته به اعتقاد ادماست من واقعا چشم شور ندیدم بچه هم نیستم پسرم دبیرستان هست درعوض دوستم اعتقاد داره بریم توجمع وبیام چشم میخوره 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
چجوری میفهمی!؟ ولی بعضی وقتا چشم زخم از دوست داشتنم هست منم خودم زیاد چشم میخورم نمیدونم چجوری   ...

ببین من کلا میگم که از نگاها میفهمم نمیدونمم چجوری ولی سریع حالم بد میشه حالا طرف اشنا یا غریبه باشه یا اصن حرف نزنه فقط باید چشاشو ببینم 

ببین زیاد اسپند دود کن این خیلی تاثیر داره مخصوصا دود کردی ببر تو راهپله یا از پنجره بیرون نگه دار یکم دودش بره بیرون از خونه یه چیز دیگ ام بود من اسمش یادم رفته اونو اگ دود کنی محیط بسته باشه هوا نره بیاد از انرژی منفی ی وسیله ای میشکنه اونم خوب بود 

بسته به اعتقاد ادماست من واقعا چشم شور ندیدم بچه هم نیستم پسرم دبیرستان هست درعوض دوستم اعتقاد داره ...

خوشبحالت اعتقاد نداری من دورم خیلی اینجورین 

2801