2777
2789

مادرم داره میره مشهد دوس داره یه وعده غذای حضرتی بخوره ، میشه بگین این برنامه واقعیه ؟ غیر اون چجوری میشه غذا گرفت ؟ 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11489508/ختم-110عددسوره-ذاریات-به-عشق-حضرت-علی-علیه-السلام

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بیشتر ببینید

ن والا

فک کنم همه خوردن غیر از ما

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من گرفتم اینجوری

۴ روز طول کشید تا اسمم دراومد تا ۳ ردز بعدشم میتونی رزرو کنی

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
من گرفتم اینجوری ۴ روز طول کشید تا اسمم دراومد تا ۳ ردز بعدشم میتونی رزرو کنی

اها ممنون عزیزم مثلا میشه دو روز قبل اینکه مادرم برن ثبت نام کنم ؟ سوخت نمیشه ؟ 

راه دیگر گوسفند قربانی هر گوسفند چهارتا غذا حضرتی یعنی به حکایت حرف خودشون هر پانصد تومان یک غذا قربون امام رضا بشم سفره داره ولی گرون حساب می‌کنه با زواراش تا پول یه گوسفند ندی غذا نمیدن

ما با نسیم رضوان گرفتیم یک بار، بعد هم مبلغی پول نذر داشتیم وقتی پرداختیم بجای اونم یک فیش غذا دادن ...

حیلی ممنون ، عزیزم میگم اگر دو روز قبل حرکت مامانم رزرو کنم و برنده بشه ، تا چند روز میشه غذا رو رزرو کرد ؟ 

راه دیگر گوسفند قربانی هر گوسفند چهارتا غذا حضرتی یعنی به حکایت حرف خودشون هر پانصد تومان یک غذا قرب ...

اخییی😅😅😅 

حیلی ممنون ، عزیزم میگم اگر دو روز قبل حرکت مامانم رزرو کنم و برنده بشه ، تا چند روز میشه غذا رو رزر ...

خواهش میکنم، ببین ما همون روزی که حرکت کردیم ثبت نام کردیم اسممون در اومد اگر اشتباه نکنم تا ۳ روز بعدش وقت بود

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️
راه دیگر گوسفند قربانی هر گوسفند چهارتا غذا حضرتی یعنی به حکایت حرف خودشون هر پانصد تومان یک غذا قرب ...

ولی غذاش خیلی خوشمزست دلم خواست، من همیشه یه ذره غذا میخورم دل درد میشم اما از غذای حضرت یک عالمه خوردم حتی یکم هم دل درد نداشتم

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️

همسرم تعریف میکرد  چند سال پیش مجردیش رفت مشهد همه پولاشو خرج کردبه داداشش زنگ زد پول بفرسته فردا میومد تو حساب گفت هیچی نداشتم هیچی گفتم حالا چکار کنم  رفتم اتاقم تو یه محله پرت و دور از حرم بوددیدم چندتا مرد امدن گفتن اقا شما مهمونی دعوت شدین  گفتم من کسی رو اینجا نمیشناسم مهمونی دعوتم کنه گفتن شما مهمونی امام رضا دعوت شدین امام رضا دعوتت کرده  قربون امام رضا برم که زوارشو تنها نمیزاره

امام رضا چیکار کنه ی عده اونجا کاسبی راه انداختن  

اره قربونش بشم تقصیری نداره ما خودمون شیفته اهل بیت هستیم و ارادت خاصی داریم ولی واقعا زشت کار اونایی که اونجان حداقل همه ایرانی ها باید غذای حضرتی بخورند من بگم خودم خوردم ولی دوست دارم همه گرد سفره ائمه باشند