2777
2789
عنوان

ای کاش میمردم و یه روزی همچین حس و حالی نداشتم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 34673 بازدید | 58 پست
همجنس گرایی داری باروانشناس صحبت کن .راهکارمیده بهت خوب میشی .

نه اتفاقا  توی کلاسی که من درس میخونم و بقیه کلاس ها این اتفاق خیلی میفته یعنی همه ی توی مدرسه همجنسگرا هستن؟؟! این هم یکی دیگه از تغیرات سن بلوغه که خیلی اتفاق میفته اما خیلی  جا ها بهش توجه ی نمیشه ، و درباره روانشناس هم اصلا حس خوبی بهم نمیده چون قبلا امتحان کردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم من الان ۲۶ سالمه

یادمه تو زمان راهنمایی یعنی بین ۱۲ تا ۱۵ سالگی تو مدرسمون اکثر دخترا عاشق هم می شدن.برای هم نامه می نوشتن.کادو می خریدن.کلی گریه میکردن.هیچوقت یادم نمیره.

یکی هم عاشق من شده بود🤣

اینا طبیعیه خیلی 

البته مورد داشتیم عاشق معلم میشد

و دوستای دیگم ک تو مدارس دیگ بودن هم همینو میگفتن

دلیل بر همجنس گرایی و لز نیست.یکم هیجانات بلوغ هست و اینکه دخترا چون زودتر بلوغ میشن و از لحاظ جسمی زودتر آماده ازدواج میشن،وقتی تو این سن قرار میگیرن هیجاناتشون احساساتشون یا سمت مرده یا اگر ازدواج اینا نباشه میره سمت هم جنس.بعد یکی دوسال ک بری دبیرستان خوب میشه و اونوقت میری تو فاز پسرا چون تو اجتماع بیرون مدرسه بیشتر وارد میشی و پسرا رو می بینی

در کل عزیزم در هرشرایط اینا باید خودتو حفظ کنی همین.جلوی خودتو بگیر.مشاوره و اینام بدرد نمی خوره.تنها حرف کلیدی اینه ک جلوی خودتو بگیر.هر زمان فکرت درگیرشون شد سرتو گرم کن یادت بره.تو مدرسه کمتر جایی برو ک هستن. خلاصه جلوی چشم و فکر و زبانت رو بگیر همین .درست می شه

نماز بخون حتما بخون حتما حتما قرآن بخون و از ائمه کمک بخواه

بنظرم ممکنه بخاطر سنت باشه با مشاور در ارتباط باش اما خب من فکر نمیکنم تو همجنس گرا باشی بنظر بیش ...

بله شما کاملا درست میگید و خودمم با نظر شما کاملا موافقم و خیلی به این حرف اشاره کردم 

یعنی همه مریض هابایدبمیرن ؟اگه درست گفته باشه ،خب اونم آدمه حق زندگی داره .خیلی حرفتون زشت بود.

البته ک با حرفتون موافقم

اما همجنس گرا و دگرجنس گراها هم مریض نیستن عزیزم ممکنه کسی ازشون پیامتونو ببینه و ناراحت بشه اونا فقط گرایششون با ما متفاوته و خب ب ما چ تو زندگی  جنسی ادمها چی میگذره

البته ک با حرفتون موافقم اما همجنس گرا و دگرجنس گراها هم مریض نیستن عزیزم ممکنه کسی ازشون پیامتونو ...

بله من توگوگل سرچ کردم متوجه شدم بخاطربلوغشون هست .ولی خب همجنس گرایی هم  یه مشکله دیگه بایددرمان بشه.حالا کلمه مریض نه  

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
سیزده سالمه شهریور که بیاد میرم تو چهارده 

آخی شماکه هنوزسنی نداری .درست میشه عزیزم .

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘