2777
2789

الان بگم از ستینگش حذفش کن نمیکشیدم؟🤦🏻‍♀️

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

6s

خیلی باید قدیمی باشه 

راضیید؟ هنوز کارایی داره برای نصب اپ و ...؟

من تصمیم داشتم x بخرم دو دل شدم

احتمالا وقتی ، از درد میوفتی رو زانوت من خیلی دور از توعم ، روی زانوی خودم.💙🪼 https://t.me/FaalHoosh_bot?start=1159340394
خیلی باید قدیمی باشه  راضیید؟ هنوز کارایی داره برای نصب اپ و ...؟ من تصمیم داشتم x بخرم دو دل ...

در حد کار راه اندازی خوبه منم دلم میخواد عوض کنم ۶سال دستمه 

ولی دیگه اندروید میگیرم آیفون سخته از همه نظر البته نظر من

به این راحتی نیست گلم

تو خود ساعت ی قسمت ادیت هست، اونجا حذف رو بزن

اگر نمیتونی پیداش کنی ببر موبایل فروشی بده حذفش کنن

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
در حد کار راه اندازی خوبه منم دلم میخواد عوض کنم ۶سال دستمه  ولی دیگه اندروید میگیرم آیفون سخت ...

عهههه به سلامتی ایشالا یه گوشی خوب بخرین 

احتمالا وقتی ، از درد میوفتی رو زانوت من خیلی دور از توعم ، روی زانوی خودم.💙🪼 https://t.me/FaalHoosh_bot?start=1159340394

تو سافاری سرچ کنcydiahacks

بعد تو لیست هاید ها نماد هاید کلاک رو پیدا کن گزینه instal رو بزن بعد برو صفحه اصلی خودت نماد کلاک هاید با ساعت جابه جا میشه روش نگه دار لرزون میشه بعد ضربدر رو بزن هم تاریخ هم ساعت حذف میشه

ولی اگه گوشیتو خاموش روشن کنی دوباره میاد😐