2777
2789
عنوان

همه بهم میگن

803 بازدید | 49 پست

همه میگن ۲۵ سالته ولی من تازه ۱۸ سالم هم پر نشده 

قدمم ۱۶۲ وزنمم ۶۹‌

چهرم هم  خوبه  اصلا ن مو رنگ کردم ن ابرو هام رو خیلی‌ و داشتم

صورتم هم تپل یا لاغر نیس  متوسط 

نمیدونم چرا میگن 

خیلی اعصابم خورد میشه وقتی میگن این‌جوری 

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضیا بزرگتر میخورن بعضیا بی بی فیسن در کل 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

شاید زیاد ارایش میکنی

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

وزنت زیاده عزیزم 

من تزدیک ۲۷ هستم قدم ۱۷۲ ولی چون ۵۰ کیلو هستم همه فکر میکنن ۱۶یا ۱۷سالمه

اصلا به جز فامیل بقیه باور نمیکنن که من ۲۷ سالمه .

ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره   

من ۱۹ام بم میگن ۱۴ی؟😐

لایکم نکنید......      .  . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش  رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊   هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمی‌تواند از آن  بر علیه شما استفاده کند.     خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟
وزنت زیاده لاغر کن تا کمتر بنظر بیای

عزیزم من هیکلم خیلی‌ خوبه  

مثل هیکل های هست که میرن باشگاه 

ن شکم دارم ن پهلو ن باسن ن سینه 

سینه هام که ۶۰

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜