2777
2789
عنوان

چرا اینقد با شوهرم نمیسازم اخه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 25 پست
عزیز دلم هر کس طوریه محبت یکی بوس و بغله یکی کار و تلاش  شما چقدر بهش محبت میکنید؟

بخدا براش تولد میگیرم سوپرایزش میکنم کادو میگیرم، تو جمعا خوب صداش میزنم بهش توجه میکنم 

ولی اون هیچ جوابی ندار6 برای کارام 

منم دیگه خسته شدم 

حتی مادرم گفت دیگه نکن، اطرافیان میبینن میگن شوهرش بی محلش میکنه این ول نمیکنه دیگه 

ن هیچکدوم بی محبته سرده بی توجهه نسبت بهم خستم کرده

خب این حل میشه اون بلد نیست تو باید یادش بدی منم چهار ساله ازدواج کردم بعد از چهار سال تازه شوهرم یاد گرفته یه کم که چطور محبت کنه . بهش بگو چی دوست داری بگو چطور رفتاری رو می‌پسندی نسبت به خودت کم کم درست میشه. اگه خودت نتونستی تنهایی حلش کنی حتما از مشاور کمک بگیر

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوت😊🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا جوابشو ندم بدتر میکنه، اینقد میگه اینقد میگه تا ب گریه بیفتم و داد بزنم. بعدش دیگه آروم میشه&nb ...

مگ مشکل اعصاب داره ک اینجوری میکنه یعنی خودش ارامش نمیخوادتوخونه ک همش میاد دعوابگیره

2805
بخدا براش تولد میگیرم سوپرایزش میکنم کادو میگیرم، تو جمعا خوب صداش میزنم بهش توجه میکنم  ولی ا ...

بقیه چطور متوجه میشن بی محبته؟

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
خب این حل میشه اون بلد نیست تو باید یادش بدی منم چهار ساله ازدواج کردم بعد از چهار سال تازه شوهرم یا ...

3ساله دارم یادش میدم.خب کی میخاد یاد بگیره دیگه 

بابا ی توجه کردن تو جمع ک دیگه یاد گرفتن نمیخاد بخدا

ی عروسی میخاستیم بریم از 2ماه قبلش گفتم همه موقغ رقص شاباش میدن توم ب من بده

شوهرای همه اومدن بهشون دادن منه بدبخت نگاشون میکردم، اخرش میگه یادم رفته بود پول نقد بیارم

بخدا دوسم نداره

دیگه کم آوردم 

بقیه چطور متوجه میشن بی محبته؟

از اونجایی ک من سال اول براش تولد بزرگ گرفتم و سوپرایزش کردم، موقع تولد من خونه بابام بودیم، تا شب هیچی نگفت، شب پاشد رف ی کیک از قنادی گرفت اومد گف تولدت مبارک و تمام شد. بنظرت کسی نمیفهمه؟ 

از اونجایی ک من سال اول براش تولد بزرگ گرفتم و سوپرایزش کردم، موقع تولد من خونه بابام بودیم، تا شب ه ...

هرچی سراین چیزا حساس باشی اون بدترمیکنه واس خودت نزار حرف مردم هم بیخیالشو وگرنه ک بایددیوونه بشی انقدفکرخیال کارشوهرت روبکنی

از اونجایی ک من سال اول براش تولد بزرگ گرفتم و سوپرایزش کردم، موقع تولد من خونه بابام بودیم، تا شب ه ...

به نظرم سخت میگیری 

فکر میکنی شوهرای بقیه دم در ایستادن تا یه مناسبتی بشه بدو برن کادو بخرم جشن بگیرن؟

نه عزیزم همسرهای ما هم همینه 

سر این چیزها زندگیت رو سرد نکن 

میدونم انتظار داری ولی اون اخلاقش اینه  

بچسب به زندگیت اگه میخوای بقیه دخالت نکنن و با نظرات شون دلیردت نکن جشن دو نفره بهترین راهکارها کسی هم نمی فهمه

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
3ساله دارم یادش میدم.خب کی میخاد یاد بگیره دیگه  بابا ی توجه کردن تو جمع ک دیگه یاد گرفتن نمیخ ...

دوست داره عزیزم فقط بلد نیست از بچگی یاد نگرفته باید صبور باشی و مدام بهش یاداوری کنی کاش همون موقع یاداوری میکردی دم رفتن پول بذاره جیبش . یه چیزایی رو لازمه خودت یاداوری کنی بهش با محبت با ناز و عشوه بخدا که جواب میده انقدرم حرص نمیخوری

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوت😊🙃

سلام عزیزان من خیلی جاها رفتم واسه مشکلم پیش دعانویس ولی اصلا جواب نگرفتم خیلی هم هزینه کردم فقط پولمو خوردن

در به در دنبال دعا نویس بودم ک مشکلمو حل کنه خیلی مشکلم گیر بود سالهاست درگیرش بودم ولی خدارو شکر حل شد فقط دعانویسی ک رفتم تونست حلش کنه خدا خیرش بده به همه دوستام معرفیش کردم اونا هم جواب گرفتن الان هر مشکلی ک داشته باشم اون حل میکنه  دستش خیلی سبکه زندگیمو مدیونشم چون سالهاست عذاب کشیدم با مشکلم خیلی پول دادم ولی جواب نگرفتم.الان خوشحالم زندگیم خیلی خوب شده گفتم حالا ک من جواب گرفتم به شما هم بگم هر کی مشکل داشته باشه حتما بهش اس ام اس بدین و زنگ بزنید چون سرش خیلی شلوغه

09014425954