2777
2789
عنوان

بچه سه ساله داریدبیاید

103 بازدید | 7 پست

پسرم سه سالشه عادت کرده حتماباهاشبازی کنیم تنهایی بازی نمیکنه از ۹تا۱۱باهاش بازی کردم بعدگفتم برم داداشکوچیکه روشیربدم و غذا وبقیه کارام کنم تاالان جیغ ودادگریه و کلی مشت ولگد منو زده و توبغلم بوده که ناراحتم تنهایی بازی نمیکنم.بچه های شماتنهابازیمیکنن؟حتی پارک وخونه بازی هم بایدپشت سرش باشم یا پدرش ودایی و...باهاش همراهی کنه

دختر من طفلی از اول تنها بازی کرده من اصلا حوصله شو ندارم☹ الان ۴ سالشه

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

نباید عادتش میدادی

بهش بگو از این ساعت تا فلان ساعت باهات بازی میکنم بعدش کار دارم یا زنگ بزار بگو موبایلم وقتی زنگ میخوره باید برم

یه الارم بذار اسمشو بذار زنگ بازی این که زنگ خورده موقع بازیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بد عادتش کردی..دختر من از این وسایل خونه پلاستیکی ها داره با پسرم که دو ساله تقریبا(۲۲ماهشه) با میرم یک گوشه خاله بازی میکنن ساعتها سرشون گرمه البته یه وقتاییم خسته میشن و بهانه میگیرن ولی درکل من عادت به بازی ندارم

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
همبازی میخواد عزیزم  تو در و همسایه بگرد براش دوست پیدا کن

انگارعادت کرده فقط باخودم پارک وخانه بازی و... بابچه هانمیره یامن یا باباش یا یه اشنا مثل دایی مادربزرگ بایدباشه