2777
2789
عنوان

خونسرد

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی عزیزم انشالله زود خوب شه
صلواتکدومتون معجزه کرد یدونه واسه دخترم میفرستید؟ یدونه واسه دخترم بفرست لطفا واسه خوشبختیش واسه انسان بودن و موفق بودنش 😍امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی...از وقتی ازتون خواستم واسه موقعیت کاری من و همسرم صلوات بفرستید خیلی خوبتره همه چی ...واقعا ممنونم...خدایا شکرت
عزیزم نمیخوام نگرانت کنم اما حتما جدی بگیرین تا دوره درمانش کامل نشده ولش نکنید. الان فعلا عفونت گوش خارجیه احتمالا اگه خدایی نکرده پیشرفت کنه و به گوش داختلی برسه زبونم لال ممکنه به پرده مننژ مغز آسیب وارد کنه و باعث مننژیت شه. پس اصلا سرسری نگیرینش
عزیزم حتما فردا انشالله ببرش دکتر.ولی پسر کوچولوی منم دوماه پیش همینجوری بود.بردمش دکتر بهش قطره حالت تهوع متوکلوپرامید داد
آنان که بودنت را قدر نمی دانند!رفتنت را "نامردی"میخوانند!
اولا که تب رو با تب سنج بگیرید نه با دست!!!! بچه دوساله چه اصراری هست بهش شیر بدی اونم وقتی که حالت تهوع داره!!!!! الان هم تبش رو چک کن و فردا پیشش بمون و ببرش دکتر طفل معصوم رو....
ان مع العسر یسری... 🌸