2777
2789
عنوان

کاش برم جایی که هیچ کس منو نشناسه و کسی رو نشناسم

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 74 پست
منم شاغل بودم و الان بیکارم همه اش تقصیر شوهرم  کاملا درست میکنم

نه فقط شغل کلا گند زد به همه آرزوهام به آینده ام به روح و روانم

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
میتونم ولی اگر شرایطشو داشتم که استعفا نمیدادم.۵ ماهه استعفا دادم واقعا حقوق شوهرم خیلی کمه وقتی کار ...

خانمی برگرد به کار بچه مهد بزار منم گاهی حالم بد میشه اصلا بچه  نمیتونم تحمل کنم میرم بیرون حالم بهتر شد برمیگردم  برنامه  بریزی همه چی درست میشه

نه فقط شغل کلا گند زد به همه آرزوهام به آینده ام به روح و روانم

والا منم داشتم بعد چند سال زحمت نتیجه پیشرفت و پول می‌دیدم که شوهرم خیلی با سیاست گولم زد یکدفعه به خودم اومدم دیدم بیکارم 😂😂😂😂

الان دنبال کارم دیگه میگه برو هر جا خواستی دعا کن برام 

من خودم مالی نیاز دارم ولی روحی روانی بیشتر 

تا ۹ شب سرکار بودم ولی شاد بودم ولی الان چی 😖😫

کارای پنهانیش چیه  محل کارت مهد نداشت که بچتو بزاری

چرا دیگه گفتم که مهد تا یک تایمی نگه میداشت تا ساعت ۴. شغل پرستاری کلا تایم کاریش مشخص نیست. کلا هم همه کاراشو با مشورت پدرش و یواشکی انجام میده

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.
برای تامین که مهد تعطیل میشد یک پرستار می‌گرفتی  در حد روزی دو ساعت

پرستار روزی دوساعت باقیشو کی نگه میداشت؟ بعدم همسرم نذاشت پرستار بگیرم 

خانمی برگرد به کار بچه مهد بزار منم گاهی حالم بد میشه اصلا بچه  نمیتونم تحمل کنم میرم بیرون حال ...

مهد نشد بذارم گفتم بالاتر چرا.

خانمی برگرد به کار بچه مهد بزار منم گاهی حالم بد میشه اصلا بچه  نمیتونم تحمل کنم میرم بیرون حال ...

بیرونم باید با بچه برم .الان خیاطی دارم یاد میگیرم با بدبختی نمیذاره که

من خسته شدم از این استقلال بیش از حد اتفاقا. کاش یک حد ومرزی بود یک سری کارارو نمیذاشت بکنم خودش میک ...

میفهمم شما مدیریت مخارج رو دست گرفتی و اینم سخته. خدا به مالتون برکت بده عزیزکم. نمیدونم چی بگم آروم شی ولی چون خودمم شرایط مشابه تو رو ودارم میفهممت

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
2809