2777
2789
عنوان

🌹🌹🌹خدایاشکرت🌹🌹🌹

275 بازدید | 53 پست

خدایا هزاران بار شکرت بلاخره استرس این چندروزم تموم شد خدایا شکرت 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

همین الان از مطب دکتر اومدیم خداروشکر جواب نمونه برداری مامانم خوب بود باوجود اونهمه دلیل که همه فکر میکردن جواب خدای نکرده سرطان باشه

اما خدا معجزه کرد برامون  و همه چیز خوب بود و مامانم سالمه 😍😍😍😍

قربونت برم خدایا

میخوام یه تشکر ویژه کنم از همه دوستان خوبی که این چند روز کنارم بودن برام دعا کردن 

عشقین به خدا 

@فكرزيبا         ‍ 

@دلبر555  

@رویایی9999  

@آرزو_گلی  

@فكرزيبا

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
بیشتر ببینید

شکررررررر😍😍😍😍😍😍😍🥺🥺🥺🥹🥹🥹🥹

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

@ملوسکتونم1  

@قدرتمندترینم۲  

@اعتصامی  

باهمه وجودم ازتون ممنونم 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
بیشتر ببینید

خوشحال شدم😍😍😍😍😍😍😍

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بیشتر ببینید

خدا رو هزار بار شکر

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
بیشتر ببینید
@ملوسکتونم1     @قدرتمندترینم۲     @اعتصامی     باهمه وجودم ...

وای الهی شکرررررررر

خیلیییی خوشحال شدم عزیزمممممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

انشالله همیشه سلامت و عاقبت بخیر باشین 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
بیشتر ببینید
وای الهی شکرررررررر خیلیییی خوشحال شدم عزیزمممممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 انشالله همیشه سلامت و عاقب ...

ممنون به خدا وقتز دکتر گفت هیچ‌مشکلی نیست انگار دنیا رو بهم دادن😍😍😍😍

با اون دعا ک معرفی کردی اولین حاجتم همینو نوشته بودن😍😍😍😍

خدا خیرت بده خواهرقشنگم 

بیشتر ببینید
خدارو سپاس خوشحالم که خوشحالی

ممنون دوست خوبم 

ان شاالله شما هم دلتون شاد باشه 

براتون ۱۴ صلوات میفرستم هدیه به مولا امام علی 

بیشتر ببینید
خوشحال شدم😍😍😍😍😍😍😍

ممنون دوست مهربونم 😍😍😍😍😍😍

ممنون بابت دعاهاتون تو این روزا

بیشتر ببینید
خدا رو هزار بار شکر

ممنون از لطفتون 

۱۴ صلوات به نیتتون هدیه به مولا علی میفرستم 

بیشتر ببینید
ممنون به خدا وقتز دکتر گفت هیچ‌مشکلی نیست انگار دنیا رو بهم دادن😍😍😍😍 با اون دعا ک معرفی کردی او ...

عزیز دلمی 😍😍😍😍😍

با اون دعا یکی یکی دارین حاجت میگیرین خیلی خوشحال شدم اینو شنیدم انشالله همه امون حاجت روا بشیم خدا مادر و عزیزانت رو حفظ کنه 😍😍😍😍😍

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
بیشتر ببینید