2777
2789
عنوان

رابطه روز تخمک گذاری

5037 بازدید | 65 پست

خانما امروز ۱۶ سیکلم بود و کیتم صبح دو خط همرنگ شد

و عصر کمرنگ شد 

دمای بدنم هم رفت بالا متوجه شدم تخمک گذاری بوده یک بار صبح و یک بار بعدازظهر اقدام کردم به نظرتون چقدر احتمال بارداری هست؟ 

جنسیت چی میشه؟

کلا همین دو بار اقدام کردن فردا هم برم باز؟

دستپختم عالیه اگه جایی در مورد غذا نظر دادم مطمعن باش خوبه  

اگه اسپرم و تخمک هردو سالم و سلامت باشن میگیره و احتمال بالا پسر خواهد بود

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه اسپرم و تخمک هردو سالم و سلامت باشن میگیره و احتمال بالا پسر خواهد بود

انشالله به نظرتون فردا هم اقدام کنم؟

2804

نه نرو ،دمتر دوستم بهش گفته بود یبار اقدام کن که کیفیت داشته باشه اونم روز تخمک گذاری همون کار کرد باردار شد

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)
حاجی بسه خشک میشی

😂😂😂😂

خیلی اقدام سخته قبلا هرکی میگفت استرس زاس باور نمیکردم اما حالا میفهمم خیلی سخته

یادش بخیر از لحظه پاک شدنم رابطه داشتییییییم تا پریودیه بعدی که نیومد 

بی بی چک زدم مثبت شد 

نه کیت گرفتم نه پوزیشن خاصی اجرا کردم نه بعد رابطه لنگ در هوا شدم نه تاریخ تخمک گذاریمو حساب کردم نه هیچچچچی 

بچمم پسره

فقط استرس نداشتم عین خیالم نبود  به نظرم مهم ترین چیز آرامشه 

انشالله به نظرتون فردا هم اقدام کنم؟

چرا که نه 

عشقت کشید اقدام کن

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
انشالله ک بگیره مامان بشی...میگن روز تخمکگذاری معمولا پسر میشه درستو غلطشو نمیدونم

خدا کنه باردار بشم هرچی خدا بده

جنسیت ک ب این چیزا نیست

اقدامم خوبه ک‌روز تخمک گذاری باشه ولی فقط همین دوبار مشخص نیست که حتما بگیره ک

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
هر وقت رابطه بر قرار کنید بچه دار میشید این روز تخمک گذاری چیه دیگه 😐

کی این حرفو زده 😑😑😑 

2809