2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچهاا من رشته ی مدیریت اشپزی و قنادی کار و دانشو برداشتم

بعد این رشته درساش با درسای کنکور هنر اصلا یکی نیست

من هم به قنادی علاقه دارم هم فیلمنامه نویسی

الان واقعا نمیدونم باید چیکار کنم

سال دیگه تغییر رشته بدم برم طراحی داخلی که درساش با کنکور هنر یکیه و فیلمنامه نویسی بخونم

یا بدون کنکور وارد رشته ی مدیریت قنادی بشم

بچهاا من رشته ی مدیریت اشپزی و قنادی کار و دانشو برداشتم بعد این رشته درساش با درسای کنکور هنر اصلا ...

سلام

این جا دیده نمیشه.

باید خودتون تاپیک بزنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام به مدیریت محترم خواهش میکنم جوابمو بدین من از سال 97 ک الان 5 ساله عضو نی نی سایت بودم چرا ظرف 3 ماه گذشته با هر پستی پروفایل رو پاک میکنید چرا این 5 سالی این شکلی نبود؟ نوشتم نامه نوشتم به رهبر جوابش کی میاد درجا پیجمو پاک کردین.راجع به شوهرم پست گذاشتم ی خانوم اومد بست حرف فقط گفتم خانوم ب شما ربطی نداره اون گفت نی نی یار شب من قانونی شکایت میکنم اگ این خانوم رو پاک نمیکنید چیه تو پیج بنده اومد بخاطر چیزی ک بین خودمو شوهرم شده بست حرف تنها چیزی ک گفتم این بود ب شما مربوط نیست شما با تهدید این خانوم پیجمو پاک کردین ولی پیجشون هست چرا اینجوری شده این سایت من با هزار بدبختی این پیج جدید رو زدم چون با هر خط ی بار میشه ثبت نام کرد میخوام ی سوال بپرسم دیگه میترسم 

دوستان گل تازه وارد هر سوالی داشتید درباره تاپیک زدن و... پاسخگو هستیم

سلام عزیزم من تازه واردشدم میشه راهنمایی کنی که چطور یه موضوعی بزارم و دربارش بقیه نظر بدن و کمکم کنن.و اون قسمت گزینه ها که اول و دومیش رو زده الزامی چی باید بنویسم؟مرسی

سلام من یه پسر۱۴ ساله هستم که عاشق شدم داستانش اینه که من وقتی ۹ یا ۱۰ سالم بو میرفتم دوچرخه سواری تو پارک محلمون بعد تو خیابون ما اون دختره زندگی میکرد من اولین باری که دیدمش اومده بود پارک ما بعد از همون موقه ازش خوشم اومد بعد یه چند سال میدیدمش بهم سلام میکردیمو اینا بعد کرونا اومد دیگه نتونستم برم بعد اینکه کرونا رفت من حضوری رفتم مدرسه تعطیل که شدم دخترو دیدم نگو مدرسش بقل مدرسه ما بوده خالا باز گذشت ماکه از اون مدرسه اومدیم بیرون رفتم کلاس زبان ثبت نام کنم بعد دوختره تو اون کلاس بود نمیدونم هرجا میرفتم بود بعد بازم گزشت من تا یخورده بخام نرمش کنم با هاش دوست شم کلاسمون دختر پسرا جدا شد دوباره از دستش دادم  از اون موقه تا خالا هیچوقت فرا موشش نکردم

مهنا جان لینک کپی کن در قسمت گذاشتن پست پیست کن بعد ارسال کن اگر منظورت برای تاپیک ها هست درباره عکس ...

میشه به منم بگید چطور وقتی دوستام پست میذارن اعلانش برام بیاد؟؟

سلام عزیزم من تازه واردشدم میشه راهنمایی کنی که چطور یه موضوعی بزارم و دربارش بقیه نظر بدن و کمکم کن ...

سلام

تاپیک رو بخونین

⬇️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10710070/چطور-تاپیک-بزنیم-چطور-نظرسنجی-بگذاریم-1234 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
میشه به منم بگید چطور وقتی دوستام پست میذارن اعلانش برام بیاد؟؟

سلام

نی نی یار 11 الان که دیگه نیستن.

بزنین روی اسمشون دیده میشه که تعلیق هستن.

سلام نینی یار

من تازه وارد هستم و میخام یکار کنم ک افراد بیشتری ب تاپیکم ج بدن و مشکلم حل شه

میشه بگید باید برای دیده شدن چکار کنم؟مثلا باید درخواست دوستی بدم ب بقیه یا بگم منو تگ کنن؟هیچ دوستی هم ندارم راستی

2810