2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نی نی بیر عزیز اون قسمت ک میخوای واس دوستان پیام بدیم عنوان پیام من اینو نمیدونم چی باید بنویسیم ممنون میشم بگین 

گاهی چه دلگیر میشوی از خدا و گاهی چه بی تاب و دلتنگ گاهی از حکمتش ناراضی ..و گاهی شاکرو خوشحال ..گاهی مشکوک و گاهی مجذوب عدالتش ..گاهی بسیار نزدیکیو گاه بیشمار دور ــــ خدا که همان خــداست ای کاش ما انقدر گاهی به گاهی نمیشدیم  ـــ🌷🌷🌷چه زیباست امید وار بودن و با امید زندگی کردن نه امید به خود که غرور است نه امید به دیگران که حماقت است   امید به خــــدا منبــع تمام آرامش هاســـت ....
دوستان گل تازه وارد هر سوالی داشتید درباره تاپیک زدن و... پاسخگو هستیم

سلام من میخواستم بدونم من اگه هر بار تاپیک بزارم کسایی که به تاپیک قبلیم جواب دادن باز تاپیک های بعدیمم میبینن و جواب میدن؟منظورم اینه باز اونا میبینن و تبادل نظر میکنن یا اتفاقیه؟

سلام من برای مشاوران پزشکی ی سوال فردستام میخوام بفهمم براشون رفته چجور بفهمم شما میتونید کمکم کنید

سلام من برای مشاوران پزشکی ی سوال فردستام میخوام ببینم براشون رفته چجور بفهمم شما میتونید کمکم کنید

سلام   من چند روزه اومدم به نی نی سایت و توضیح هاتو خوندم ولی متوجه نشدم 

میشه با کس توضیح ب

با نی نی سایت بلد نیستم 

هرچقدرم میخوام تایپ کنم یعنی پست بزارم نمیدونم چطوری بزارم

مثل عکسم نوشته هامم تنهام 😔مجردم تنهام   شیطون بلا مغرور خوجل  ترک قیزیام خوش حالمه😉     دشمن زیاد دارم ،خیلیا باهام حال نمیکنن. یکم سردم.....یکم غدم .....یکم تخسم .....یکم بی اعصابم....یکم مغرورم....✅ اما هر چی هستم ✅⬅️دورونیستم➡️ ⬅️نامرد و بیمعرفت نیستم ➡️ اونایی ک ازم بدشون میاد نظرشونو بنویسنتو کاغذ بندازن سطل آشغال ↩️من واسه اونایی که دوستم ندارن.   ⬅️زندگی میکنم➡️   ☺   عکس پروفایلم مال خودمه اصلانم فیک نیست چون از ادمای فیک بدم میاد😎
2810