2777
2789
عنوان

تازه عروسا با وسایل کهنه قبلی مادر شوهر زندگی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دادن طلا دستم کردن اونم ۸سال پیش فقط ۵تومن اونم چیزی برام خریده نمیشد با ۵ تومن

دیه خواهر نه از خانواده شانس آوردی نه همسر چاره چیه .آن شالله که خدا بهت روزی فراوان بده همه چی رو به دل خودت بخری

داشتیم دختر خاله هام و دختر عموم بهترین هارو براشون خریدن ولی من نخریدن خب خونوادم بی سرو پا بودن&nb ...

اشکال نداره عزیزم 

خدا را شکر داری زندگی میکنی 

من هیچ ایرادی در این موضوع نمیبینم.

خدا برات خوش بخواهد

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
داشتیم دختر خاله هام و دختر عموم بهترین هارو براشون خریدن ولی من نخریدن خب خونوادم بی سرو پا بودن&nb ...

ان شاالله توم به چیزای خوشگل موشگل برسی🦋

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼
دادن طلا دستم کردن اونم ۸سال پیش فقط ۵تومن اونم چیزی برام خریده نمیشد با ۵ تومن

عزبزم 8 سال قبل، طلا گرمی 95 هزار تومن بود

با قیمت الان طلا... 5 تومن شما به اندازه ی 130 میلیون الان ارزش داشت که میشد جهزیه معقول و کاملی خرید

اگه شرایط تعویض نداری پس دیگه سعی کن یه کاری کنی لذت ببری چون هی بخوای فکر کنی داغون میشی.....اگه وسیله هات قدیمی تو اینستا بزن دکور خونه سنتی....کلی ایده هست با یکم خلاقیت و تزیین دکور خونت رو سنتی کن هم قشنگه هم تا وقتی که بخوای عوض کنی حداقل اذیت نمیشی....

تو اینترنت بگرد فقط یکم خلاقیت میخواد حتی دکوری های دست ساز درست کنی...

.

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕