2777
2789

اونا نباید جلو تو بگن 

متاسفانه خانواده شوهر منم گله ی شوهرمو به من میکنن 

در صورتی که من هیچ وقت گله ی شوهرمو به اونا نکردم 

انگار برعکسه 

بچه ی اوناس حاصل تربیتشونه ولی با من دردل میکنن  

مثلا  هروقت شوهرم تنها میره خونه مادرش باهم دعواشون میشه شوهرم به من میاد گله ی مادرش میکنه و مادرش گله ی شوهرمو به من 

منم نمیدونم طرف کی بگیرم 

طرف هردو میگیرم و از خودم حالم بد میشه 😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ول کنا بچه خودشونه اگه بد باشه هم خودشون تربیت کردن مگه تو مقصری....

بعدم میدونم سخته ولی سعی کن تو روابط پدر مادر فرزندی خیلی خودتو دخالت ندی به هرحال غریبه نیستن که بچشونه از سر دلسوزی میگن....اگه به تو گفتن بخند بگو دیگه پسر خودتونه دیگه من کاره ای نیستم....

من پدرشوهرم اوایل عقد گفت من وقتی جوان بودم یه کار اشتباهی کردم زن وحتی بچه هم داشتم ولی بابام به خاطر اون اشتباه کتکم هم زد سیلی خوردم از پدرم.....گفت اگه یه روزی منم به عنوان پدر یه وقت لازم بدونم دعواش کنم نصیحت کنم نباید ناراحت بشی...

الانم خیلی خوشحال میشم نصیحتش کنن وقتی داره خطا میکنه....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ول کنا بچه خودشونه اگه بد باشه هم خودشون تربیت کردن مگه تو مقصری.... بعدم میدونم سخته ولی سعی کن تو ...

اره ولی من خار میشم که شوهرم انقد نفهمه اخه اون پسر دیگش اصلا نصیحتش نمیکنن

شما طرف هیچکی و نگیر اصلا و ابدا گوش بده و سکوت کن بعدها هر حرفی بزنی علیهت استفاده میکنن

دقیقااااا 

خانواده ی پر تنشی هستن 

همشون اهل دعوا و بحثای الکی 

هیچ کدوم تلاشی برای صلح نمیکنن بلدن اوضاع رو خراب تر کنن 

و منم گیر افتادم بین اینا 

روزی هزار بار خودمو لعنت میکنم 

بعضی وقتا هم میگم کاش جرات داشتم و کلن قطع رابطه میکردم 

اره ولی من خار میشم که شوهرم انقد نفهمه اخه اون پسر دیگش اصلا نصیحتش نمیکنن

خب بازم تو چرا کار بشی مگه به حرف تو گوش داده که اینجوری شده؟ میدونم چی میگی درک میکنم ولی بازم تو بی تقصیری پدر مادرش شرمنده باید باشن که تربیت کردن و براش زن گرفتن.....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
خب بازم تو چرا کار بشی مگه به حرف تو گوش داده که اینجوری شده؟ میدونم چی میگی درک میکنم ولی بازم تو ب ...

پدرش بهم مدیونه که اومد با هزینه خودش براش زنگ گرفت و ولش کرد خیلی اذیت میشم

پدرش بهم مدیونه که اومد با هزینه خودش براش زنگ گرفت و ولش کرد خیلی اذیت میشم

خب به شوهرت بگو به مامان باباش بگه جلوی زنم چیزی نگید وقتی خودم تنها بودم بگید