بی اختیار به ان زنان ایرانی فکر کردم که پول میدادند تا دماغشان شکسته شود وتغییر شکل یابد فقط برای اینکه کسی ان ها رالایق عشق بداند. وان دختران کوچکی که جلوی تصویر خودشان توی اینه قوز میکردند. به یاد می اورم که وقتی دبیرستان بودم چقد بینی نداراتحسین میکردم وچقدرازبینی خودم بدم می امد. بافکرکردن به ان همه انرژی تلف شده میخواستم فریاد بزنم وبه مردان وزنان هم وطنم بگویم که یک بینی هرشکلی که داشته باشد فقط بینی است ونمیتواند روح انسان را درخود جای دهد.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یعنی از این اوضاع خانوما فقط آقایون بهره میبرن ، حتی خود خانوما هم لذت نمیبرند از بس نگران زیباییشونن
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)