2777
2789

بی اختیار به ان زنان ایرانی فکر کردم که پول میدادند تا دماغشان شکسته شود وتغییر شکل یابد فقط برای اینکه کسی ان ها رالایق عشق بداند. وان دختران کوچکی که جلوی  تصویر خودشان توی اینه قوز میکردند. به یاد می اورم که وقتی دبیرستان بودم چقد بینی نداراتحسین میکردم وچقدرازبینی خودم بدم می امد. بافکرکردن به ان همه انرژی تلف شده میخواستم فریاد بزنم وبه مردان وزنان هم وطنم بگویم که یک بینی هرشکلی که داشته باشد فقط بینی است ونمیتواند روح انسان را درخود جای دهد. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشیدبچه ها این ویرووس جدیده چن روزه س؟بچم۴روزه استفراغ داره یکسال ونیمشه، میدونید چن روزه خوب میشه؟ شده برا دندون در آوردن کسی بچش استفراغ داشته باشه،معذرت میخام استارتر تاپیک زدم کسی نیومد لطفا اطلاعی دارید بگید نگرانم

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..........

یعنی از این اوضاع خانوما فقط آقایون بهره میبرن ، حتی خود خانوما هم لذت نمی‌برند از بس نگران زیباییشونن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اخه خوشگلم نمیشن.واای ارتفاع بین لب و دماغشون زیاد میشه.دماغا همه شبیه هم مثل موشک.اصلا زشتتتت

هیچ دماغ عملی ندیدم قشنگ باشه.و نمیدونن تازه مردا از نچرال خوششون میاد.من  موندم چطور خودشونو اون شکلی میکنن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دقیقا،بعضی ها واقعا عنل لازم هستن،اکثرا کسایی که ازدواج کردن دماغشون عمل کردن،زود شوهر میکنن

خیلی ها هم عمل نکردن شوهرم پیدا کردن،،آون شوهری که بخاطر دماغ بیاد جلو بدرد نمیخوره