2777
2789
عنوان

همسرم داره پلن میریزه واسه آینده پسرمون که هنوز به دنیا نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 42 پست
ربطش به این سایت چیه!!؟؟

نمیدونم چرا همش.منتظرین خیانت و تج اوز و.... اینارو ببینین الان تاپیکای خیانت ربطش چیه؟

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 
همشون همینطورن  من هم میگه پدرسوخته باید زود زن بگیره  تازه سوای درس یه حرفه هم بلد باشه ...

الان داره آهنگ رقصش با دخترمون رو واسه عروسی دخترمون انتخاب میکنه😂❤️

مامانِ کاوه🤍👶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیر اونا که اصلا خوب نیستن  من درباره اونا نگفتم فکر میکردم این سایت تبادل نظر هسش

خب خودتون میگین تبادل نظر 

اینجاحق دارن صحبت کنن 

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 
یعنی چی؟ 😂

ببین انشالله بگی یعنی خداوند بهترینها برات میسازه ولی اگه نگی وخدا می فرماید فقط من در مورد آینده اطلاع دارم وکسی چیزی نمی دونه اونی که تو می گی شایداتفاق نیافته پس انشالله میگیم نا خدا بهترین برامون پیش بیاره من که همیشه میگم حالا اگه نگم برعکسش پیش میاد 

😂😂😂 خیلی دیگه تو نقشش فرو رفته  میگه به نظرت واسه عروسی دخترمون آهنگ یه دختر دارم شاه ندار ...

بهش بگو بزار زمانش برسه بعدش تو عروسیش با هم میرقصیم . شاید تو این سالام آهنگ قشنگ تریم ساخته شد خدا رو چه دیدی

یک عقاب همیشه تنهاست...

ببین انشالله بگی یعنی خداوند بهترینها برات میسازه ولی اگه نگی وخدا می فرماید فقط من در مورد آینده اط ...

آها متوجه شدم انشالله که هرچیز به صلاحمونه پیش بیاد❤️

مامانِ کاوه🤍👶
عزیزم بحث نکنید اشکالی نداره❤️

انشا الله بچتون سالم و سلامت به دنیا بیان 

براتون بهترین ها رقم بخوره.عشقتون پایدار♥♥

بهش بگو بزار زمانش برسه بعدش تو عروسیش با هم میرقصیم . شاید تو این سالام آهنگ قشنگ تریم ساخته شد خدا ...

خیلی داره تصویر سازی عمیقی انجام میده واسه خودش دلم نمیاد تصویر سازیش رو خراب کنم😂😂

خیلی هم نگرانه که همسر دخترمون مرد خوبی نباشه 

دیوونه شدمم از بس خندیدم بهش 

بعد من میخندم میگه یادت باشه اینارو میگم به دخترم 

مامانِ کاوه🤍👶
2810