2777
2789
میخوام برای کنکور 96 بخونم اما خیلی میخوابم هر کاری میکنم نمیتونم بیدار بمونم شب وضعیت زندگیم با دوتا بچه هم جوریه که نمیتونم تو طول روز درس بخونم تورو خدا راهنماییم کنید باچی میتونم شبا بیدار بمونم کلافه شدم دیگه
زندگی رود روان است روان میگذرد چه بخواهی چه نخواهی زمان میگذرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
نمیدونم عزیزم خیلی دوس دارم درس بخونم البته مامانم و همسرم تو نگه داشتن بچه ها خیلی کمکم میکنن برای اینکه وظیفه مادریم مختل نشه میخام شبا درس بخونم
خب یه سال صبر کن بعد کنکور بده چه اجباریه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
صبا جون از اینکه بی هدف باشم کلافه میشم دست خودمم نیس باید دنبال یه چیزی برم حتما برای همین تنها راهی که به نظرم از پسش بر میام درس خوندنه
2809