2777
2789
عنوان

ماءالشعیر هوفنبرگ مست میکنه؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 9545 بازدید | 57 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی قوطیش فرق داره؟

ببین من مثلا میرم بیستا دلستر بدون طعم از این تلخا میخرم بد میارم خونه تبدیل به آب جو میکنم بر میگردونم داخل خود همون بطریه خودش بعدم میدم به اینو اون 

دلیلی نداره که گولم بزنم چون من اصلا هیچی نمیدونستم خودش گفت اینا آب جوعه که میخورم 

نه عزیز، آبجو که غیرقانونی بوی الکلشم تابلوعه مزه زهرمارم میده

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
دلیلی نداره که گولم بزنم چون من اصلا هیچی نمیدونستم خودش گفت اینا آب جوعه که میخورم 

خو بنده خدا راست میگه دیگه خودش میگه آب جو مست هم می‌کنه ما هم می‌خریم دوتا بطری اگه درصد بالا باشه چپ می‌کنه ادمو

واااای نگو که چند وقت پیش خریدم از ی سوپری واسه سنگ‌ کلیه...از همه جا بی خبر اومدم نصفشو‌خوردم...دوتا بطری خریدم نگام افتاد به قیمتش دیدم ۸۵۰۰بیشتر نبوده...گفتم خدایا چرا از من ۹۰گرفت.گرچهدارزش نداشت ...دیدم خیلی زشته واسه من که مشتری بودم اینجوری حساب کنه سریع برگشتم فروشنده رفته بود خانمش بود.گفتم قضیه چیه.گقت اینا درصد داره دستی پر میکنن.گفتم ینی چی...پس حرومه...گفت الان شرکتش رو‌پلمپ کردن.البته‌بعید میدونم پلمپ کردن .با ناراحتی گفتم من نماز‌میخونم چی بخوردم دادین.گفت برو هر کار دوست داری بکن هر جام دوست داری شکایت کن .به همین راحتی .از ی مغازه دیگه پرسیدم گفت درصدش بیش از ده درصد نیست .اما بازم مشکل داره.خدا ازشون نگذره.شایدم خانمه دروغ می‌گفت چون اثر مستی نداشت...نمی‌دونم.اما الان مطمئن هستم ی خبرهایی بوده‌حتما

خو بنده خدا راست میگه دیگه خودش میگه آب جو مست هم می‌کنه ما هم می‌خریم دوتا بطری اگه درصد بالا باشه ...

آخه اونا که مجازه!

مگر ابنکه به قول بچه ها چیز دیگه ریخته باشن توشو از جای خاصی بخره

واااای نگو که چند وقت پیش خریدم از ی سوپری واسه سنگ‌ کلیه...از همه جا بی خبر اومدم نصفشو‌خوردم...دوت ...

😑😑😑ایسگات کرده اشتباه فروخته بهت زنش خواسته اینطور جمعش کنه