2777
2789
عنوان

بنظر تون من پر توقعم؟

539 بازدید | 26 پست

من شاغلم و ماهی ۹ میلیون قسط میدم. تمام حقوق مو کامل میدم به قسط الان یک سال و نیمه. چون خونه و ماشین خریدیم. شوهرمم با اسنپ کار می‌کنه درآمدش خیلی کمه ولی واقعا از صبح تا غروب خیلی خیلی تلاش میکنه و زحمت می‌کشه. منم از سرکار میام خونه اینقدر خسته و داغون و بی حال میشم که حد نداره.

اصلا حال و توانی نمیمونه. به زور غذا میپزم و ظرف میشورم. ولی فقط همین . فقط ظرف شستن و غذا پختن. تمام نظافت و جارو برقی و گرد گیری و بقیه کار ها رو شوهرم می‌کنه. ولی هر سری باهاش من دعوا میکنم میگم چرا من باید غذا بپزم ظرف بشورم خسته میشم . درسته جفت مون از سرکار اومدیم خسته این ولی چرا تو بشینی من بپزم بذارم جلوت چرا تو نمیپزی.

اونم میگه من غذا پختن و ظرف شستن بلد نیستم ولی بقیه کارا که دارم کمک میکنم حتی توالت میشورم چرا نمی‌بینی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804

خب راس میگه دوتاتون کار میکنین تو خونه هم دیگه

اگه اونطو حساب کنی که درامد یکی کمتر یکی بیشتره که دیگه زندگی دوتایی نیس

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

خب بلد نیس غذا درس کنه دیگه:/

بگو تو کارای دیگه خونه کمکت بده

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌          ‌اصالتم لر :)

2805

بنظرم اونم وقتی تا جایی که میتونه داره کمک می‌کنه غر زدن شما کار رو بدتر می‌کنه. اگر کامل هیچ‌کاری نمی‌کرد بله خب مشکل از ایشون بود ولی بنده خدا تا جایی که بتونه داره کمک می‌کنه. باور کن اسنپ هم شغل سختیه. هرکسی سوار میشه یه چیزی میگه یه ایرادی میگیره یه کاری میکنه آدمو عصبی میکنه. هوا هم گرمه توی این خیابونا و ترافیک باید واسه دوزار کرایه بچرخه. شما هم یکم درک کنید

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
2801