2777
2789
عنوان

کیا النگو طلا روس دارن؟؟؟

4179 بازدید | 13 پست

خانما خاله من مجبور شده سر ی داستانی 

النگوهاش و بفروشه(دیه داده) 😥

حالا عقد پسر برادرشوهرشه 

حالش بده  اگه النگو طلا روس بگیره خیلی تابلوعه؟ 

دوست نداره فامیلای شوهرش بدونن فروخته

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله تابلوهه

جدی 

آخه تو اینستا چند بار دیدم خیلی طبیعیه رنگش

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
نمیفهمن ولی میفهمن عوص شده

آینه ای ساده بود 

هستش عین همون طلاروسش

آینه ای ساده بود  هستش عین همون طلاروسش

من دوسال پیش یه نیم ست و دستبند و انگشتر... باسم طلا روس خریدم حدود یه تومن .. چقدر فروشنده قسم و ادعا که عالیه و رنگش... هر چی شد بیارش خودم ... نگینش افتاد رنگ پشتش هم سبز شد. کلا حرفاش عوض شد ... یادش میفتم حرصم میگیره

حالا یه پیج اینستاگرام دیدم مال مشهد . کاراش خیلی زیباست... النگو سفارش دادم هنوز نیومده... خواستی تا بهت بدم 

من دوسال پیش یه نیم ست و دستبند و انگشتر... باسم طلا روس خریدم حدود یه تومن .. چقدر فروشنده قسم و اد ...

آره ممنون میشم عزیزم 

منم پیج زرو زیور و دیدم معتبره انگار

کاراش خیلی خوشگله. فعلا دستم نرسیده کیفیت رو نمیدونم اتفاقا چند روز پیش آف برای النگو گذاشته بود ...

آها آره دیدم پیجشو 

کی قراره برسه دستت 

اگه اوکی بود منم سفارش بدم بر این بنده خدا

آها آره دیدم پیجشو  کی قراره برسه دستت  اگه اوکی بود منم سفارش بدم بر این بنده خدا

دیروز استوری گذاشته بود که تحویل پست شده... خوبیش اینه کد مرسوله رو استوری می‌کنه...

احتمالا تا آخر هفته

شما برو توپیج النگو ها رو ببین... رو اندازه گیری خیلی حساسه که دقیق باشه. آموزش اندازه گیری هم گذاشته...

باشه ولی کیفیت بعد از یمدت استفاده مشخص میشه... این آف که بود... مثلاً پک 6 تایی قیمت 145... اینجوری ...بود