2777
2789
عنوان

درمان شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 23 پست
همین فلزیا؟؟  آجیم داره از قبل بگیرم ازش استفاده کنم فایده داره؟

اره هر روز شونه کن 

موهاتو ریز ریز دسته بندی کن از چن طرف شونه کن

ولی موهاتو میکشه و احتمال کندنش هست

هر روز روبالشتیو اون چیزی که میندازی روتو بشور

لباساتو هر روز بشور همونایی که میپوشیو تا بره

منه بدبخت موهام بلند و فر بود که گرفتم پدرم دراومد تا رفت

همین بالا قسمت سرچ شپش و سرچ کن

بچه ها چیزای دیگم‌گفته بودن.میخوای اول اونارو امتحان کن بعد شونه.چون شونه زمانبره واقعا

🍓 خودتونو زندگی کنید تا جایی که به دیگران آسیب نزنید 🍓
سس مایونز بخاطر سرکه ای ک داره ممکنه موهارو خراب کنه ولی میگن باید به کل سر بمالی و بذاری یکم بمونه، ...

رنگ کنم می‌ره؟ آخه موهام خیلی بلنده الان عکس میذارم کسی حوصلش نمیشه دربیاره واسم🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رنگ کنم می‌ره؟ آخه موهام خیلی بلنده الان عکس میذارم کسی حوصلش نمیشه دربیاره واسم🥺

چن وقته درگیر شدی؟👀

بهتر سریع تر ی فکری ب حالش بکنی تا تخما بالغ نشدن🤦🏻‍♀️

هم رنگ بذار هم اتومو با درجه حرارت خیلی بالا بکش تا تخما بترکن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

ببین باهیچ چیزی خودتو خسته نکن منو دخترم ۴سال آلوده بودیم هرکاری میکردیم تمیز نمیشد.سزکه .سس .شامپو تاید هرچی بگی استفاده کردیم .آخرش مامانم ازعطاری معحزه گرفته بود خانواده ای هرکدوم ۷.۸ قطره زدیم یه پلاستیک کشیدیم رومو ۱ساعت ایناموند .بعد ۲۴ساعتم شستیم الان ۲ساله هیچی نداریم شکرخدا

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...
چن وقته درگیر شدی؟👀 بهتر سریع تر ی فکری ب حالش بکنی تا تخما بالغ نشدن🤦🏻‍♀️ هم رنگ بذار هم اتومو ...

فکرکنم نزدیک دوهفته س😭 

اتفاقا امروز اتومویی ک سفارش دادم رسید می‌خوام برم اتو‌کنم ببینم چی میشه 

رنگ هم بخرم بزنم ببینم چی میشه 😂موهام رنگ نشده تاحالا حالا مجبورم رنگ کنم 😂😂

ببین باهیچ چیزی خودتو خسته نکن منو دخترم ۴سال آلوده بودیم هرکاری میکردیم تمیز نمیشد.سزکه .سس .شامپو ...

چههه خوبببب پس برم بخرم بزنم انشاالله جواب بده مرسی فداتشم

چههه خوبببب پس برم بخرم بزنم انشاالله جواب بده مرسی فداتشم

اره عزیزم الکی باچیزای دیگه خودتو خسته نکن 

ایشالا خوب میشی

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...
با این شامپو لیندان ها فرق داره ؟

بله با یک بار معجزه شو میبینی

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40