2777
2789
عزیزم کاش اینو مطرح نمی کردی هر عملی عوارض داره شاید مسائل زمینه ای هم داشنه باشه فرد؛طرح این موضوع باعث اضطراب میشه
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچعزیزم نمی خواستم ناراحت بشید گفتم اگاه باشید . کورتون رو واسه خیلی بیماری ها می خورن نه از قبل نمی خوردم من هیچ مشکلی تو بارداری نداشتم خودم کارشناس ازمایشگاه هستم به خاطر امپول های چینیه و دارو های تقلبی بیهوشی عمومی کنید و بعد زایمان استراحت کامل تا ده روز بیدار نمونید سمه براتون
من همش بابلا سر بچه بیدار بودم این اتفاق بعد از مرخص شدن و تو خونه می افته نترس انشالله زایماتت خوبه و هر دو سالمین فقط استرس و خستگی نداشته باش بعد زایمان خوب بخور و بزار بقیه به بجه برسن
عزیزم نوع بیهوشی رو خودمون تعیین نمی کنیم در ضمن اگه داروی تقلبی باشه یا چینی درجه چندم قطعا بیهوشی عمومی هم خطرناکه به هر صورت انشالله خدا هممون رو حفظ کنه
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
خداروشکر شما هم سلامتیتون رو بدست اوردید ولی عزیزم این اگاهی غیر اضطراب چیزی نداشت چون از دست ما خارجه عزیزم ،بارداری ریسک خونریزی مغزی روبالا می بره و این اتفاقا هرچند نادر ولی اتفاق می افته
2810