2777
2789
عنوان

دارم دیگه میمیرم از هوس قرمه سبزی 😭

3085 بازدید | 136 پست

سلام، من هفته ی 20 بارداری ام، همون ماه اول بارداری که چکاپ بارداری دادم، قندم 92 بود، دکتر گف لب مرزه...با اینکه شیرینی شکلاتم اصلا دوس نداشتم شاید خیلی کم مصرف میکردم. بعد از اون ازمایش تا الان هیچ آزمایشی انجام ندادم که قندم مشخص بشه حدود یک ماهه نون لواش نخوردم، برنج دوبار خوردم، شیرینی و شربت اصلا نخوردم، سیب زمینی و ماکارانی هم یک ماهه نخوردم... دارم دیوونه میشم از هوس قرمه سبزی، از طرفی هم میترسم الان دیابت بارداری داشته باشم و این برنجم بخورم قندم بره بالا... بنظرتون چیکار کنم😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برنج نخور فقط خورش قرمه سبزی بخور، یا یکی دو قاشق بیشتر برنج نخور

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

تو دیگه خیلی سفت گرفتی بخور کم بخور

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
2810