2777
2789

باغمون  ی کلبه ی قدیمی هس ک قبل اینکه ما خونمون رو بسازیم  اونجارو استفاده میکردن   ما اونو دست نزدیم و خونمونو ساختیم !  بنظرتون  این بده ک ب همسرم بگم  اونجارو اماده کنیم برای کمک بکسی؟

برادرشوهرم بنگاه داره  عصری ک من رفته بودم  ی خانم مسنی با همسرش دنبال خونه بودن ک  اونجا یمونن و تو همون باغم کار کنن    

خیلی دلم شکست و بنده خدا هسچی نداشت اسباب 

حالا من کاری ندارم تو حیاط زیاد  کاریم خودم نمیکنم  زیاد     بنظرتون زشته من برم خونمونو  خودم بهش پیشنهاد یدم؟

البته بگم بی رهن و ایناها      چون  میشناسمش 

بگم ک پسر زیاد دازه شاید ۷ تا اینا دیدم  ولی   ندیدم رفت و امد کنن   فقط باباشونو انداختن سالمندان  محل  پول جم کردن رفتن اوردن  تو مسجد زندگی میکردن  ک   بارون خرابش گرده تا مسجدو تعنیر کنن  و مسجد جدید بزنن ۱ سالی باید دنبال جا بگرده    اگر پسراش بیان شوهرم ننیزاره  بدم اونجارو بهشون    چون پسراش پولدارن  فقط مالشو بالا کشیدن پرتشون کردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنگاه گفت  ۳۰ ت رهن داره  کلا  من هیچی نمیخام 

بنظرتون شر میشه؟؟ 

اینم یگم ک حیاطمون مشترک  اگر  رفت و امد داشته باشن خیلی موذب میشم        راه و ورودی و همه چیزم مشترکه         ولی اگر خانمه بیاد   از همین باغ باهم مصرف میکنیم و کمکمم میکنه    بچه دارم بشم کمک میکنه خانم مهربونیه       بنظرتون مسعولیتسو قبول کنم و ب همسرم بگم؟؟

ازشون بپرس که پسرها میان یا نه؟ باید برای دیدن پسرهاش خودشون برن و کسی نباید بیاد تو باغ .چون باغ مشترکه 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
ازشون بپرس که پسرها میان یا نه؟ باید برای دیدن پسرهاش خودشون برن و کسی نباید بیاد تو باغ .چون باغ مش ...

اگر بیان   شوهرم نمیزاره   اخه اینم بگم تو مسجد هیچ رفتو امدی نداشتن اصلا    ته خیابونمون  مسجد  خاسوم کار خیر کنم میگم     کوفتم نشه؟    اخه اینم بگم من از ته باغ میترسم اینا بیان دیگه   منم ترسم میریزه   اباد میشه اونجا  همیتجوری افتاده  بزرگ نیس ولی کار راه بندازه

اگر بیان   شوهرم نمیزاره   اخه اینم بگم تو مسجد هیچ رفتو امدی نداشتن اصلا    ته ...

اگه بزرگ نیست پسرهاش نمیان .شرطم بذارید باهاشون خوبه .

ولی چون حیاطتون مشترکه به خود پیرمرده هم آیا میشه اطمینان کرد؟ اینم هست 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اگه بزرگ نیست پسرهاش نمیان .شرطم بذارید باهاشون خوبه . ولی چون حیاطتون مشترکه به خود پیرمرده هم آیا ...

پیرمرده  از کار افتاده هستش  یعنی بنده خدا یجوری  ک کلا  حالت موت    زنش جمش کرده  تو مسجد زندگی میکردن  زن خوبیه  میسناشمش از ی طرف میگم خودمو ب دردسر نندازم     از ی طرف میگم دلم مییوزه  گناه داره    کمک حالم میسه  برای  بارداریم

پیرمرده  از کار افتاده هستش  یعنی بنده خدا یجوری  ک کلا  حالت موت    ز ...

اره خوبه به نظرم شناختم داری ازشون .میتونید پول پیششم بگیری میمونه براشون وگرنه از دستشون درمیره .شوهرتو راضی کن .چشم به هم بزنید سر سالشونه ،ناراضی باشید بلندشون میکنید