2777
2789
عنوان

دکترا یا نی نی دوم؟

1232 بازدید | 10 پست
سلام مامانای گل
راستش می خواستم ببینم به نظر شما بهترین اختلاف سنی واسه بچه ها چه سنی هست؟ من دوست دارم درسمو ادامه بدم و دکترا بخونم ولی دکترا حداقل 4 سال طول می کشه. الان دخترم 1 سال و 8 ماهشه اگه سال دیگه بخونم و دکترا قبول شم، بعد 4 ساله هم تموم کنم، دخترم تقربا 7 ساله می شه اون موقع اگه واسه نی نی دوم اقدام کنم اختلاف سنی شون 8 سال می شه که به نظرم زیاده. به نظرتون اول نی نی دوم بیارم و 3 سال دیگه دکترا بخونم یا اول دکترا؟ کممممممممممممممک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم شما اول دکتری قبول شو بعد به این چیزاش فکر کن .هههههه شوخ کردم ناراحت نشو در ثانی دو سال اول فقط سر کلاس میری و دو سال بعدش آزادی پس وسط دکترا هم میشه نی نی بیاری . من خودم الان دانشجو فوق هستم می خوام با شکم گنده برم سر کلاس چون به نظر خودم خانوادم مهمترن..ایشالا که می تونم ولی اگه مشکلی هم پیش اومد مرخصی می گیرم .جدیدن که 5 ترم مرخصی می دن به مادرا
Lilypie First Birthday tickers
به نظرم در حین درس خوندن هم میتونی بچه دار بشی. البته به شرط اینکه رشته تحصیلی شما نیاز به کار آزمایشگاهی نداشته باشه. چون در این صورت واقعا امکان پذیر نیست.
و اگه همسرت همراهیت کنه بهتره که هر دو رو با هم داشته باشی. باور کن که میتونی.
خدایااااا جای خالی فرشته ای که ازم گرفتی رو چی برام میتونه پر کنه؟؟؟؟
لی لی
اینو میگم واسه اینکه منم همدرتم
من حسابی عاشق درس بودم و تصمیم داشتم بعد دکترا نینی بیارم(نینی اول) اما حرف و حدیث مردم مرددم کرد
افتادیم رو جاده اقدام اما...
واقعا به این آسونی هام که فکر میکردم نیست.
بعدشم دکترا قبول شدن تو این آشفته بازاری که دو سال اخیر ایجاد شده واقعا سخته
فعلا که تمام فکرم بچه است
البته دوست دارم فاصله سنی بچه هام از 3-4 سال بیشتر نشه اونجوری بچه ها با همبزرگ میشنو بهتر درک می کنن همو
اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن
به نظرمن اول دکترا بعدنی نی دوم.اگه بخوای هردوروباهم انجام بدی خیلی اذیت میشی ،تازه یه نی نی دیگه هم داری وبایدبه اون هم برسی.اون طوری اصلانمیتونی هیچکدوم از کارات روبه نحواحسن انجام بدی وازشون لذت ببری.موفق باشی!
رنگین کمان سهم کسانی است که تاآخر زیر باران بمانند!
به نظر من با یک بچه میشه درس خوند ولی با دوتا خیلی سخته
فکر اینم بکن که دو تا بچه رو باید پییش کی یا کجا بزاری بری دنبال درس
من کارشناسی دارم می خوام برا فوق بخونم بعد برم سر دومی
اختلاف 6-7 سالم بد نیست به نظرم

دوست داشتم قبلا بچه هام پشت هم باشن ولی الان که یکیشو دارم فکر میکنم با دوتا واقعا دست و بالم بسته میشه
و به پیشرفت خودم نمیرسم
چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....
ممنون دوستای گلم می بینم که همگی میگن دکترا اونم یکصدا؟؟!!!!!!
هاهاها اوکی دکترا فقط یه سوال
به نظرتون امتحان بورس خارج از کشور هم بدم یا نه؟ کسی خارج دکترا گرفته میشه دو سال دوم رو برگشت و فقط چند بار رفت و اومد؟