2777
2789
سلام من چندین سال رفتم دنبال درمان پوستم از کرمای دست ساز و لیزر و دکتر بگیرررررر تا ماسک و ....چند ...

حرف شما درست

ولی چرا عین این پیامو همه جا میزاری من اسکرین شمارو ازماهها پیش دارم که دقیقا همین پیامه آیا تبلیغه یا واقعی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای درمان لک حتی نواحی خاص و زیر بغل

ضد لک بلانک تزریق کنید اگر بتونید خودتون خرید کنید از جای معتبر ببرید دکتر براتون تزریق کنه

روشن شدن پوست و لیفت و بستن منافذ باز با روش بیبی گلو البته با ویال های معتبر و مجوز دار

بازم شما این تبلیغ رو گذاشتی با ۴تا کاربری ترکیده بعد دوسال باز میبینم این تبلیغو میکنی

دقیقااااا.

مسخرشو درآوردن.انگار ملت احمقن ک این جفنگیاتو باورکنن.مردم عاقل شدن دنبال هر چرتی نمیرن.

برای درمان لک حتی نواحی خاص و زیر بغل ضد لک بلانک تزریق کنید اگر بتونید خودتون خرید کنید از جای معت ...

سلام عزیزم.اگر اطلاعات دارید برای روشن شدن تمام بدن(اعم از صورت گردن تا پا و دست)چی مصرف کنیم ک دائمی باشه بصورت یکنواخت روشن بشه بدنمون؟؟؟🌷🌿🌼

خیلی موقته لایه بردار این قرصا خیلی تحقیق کردم حالا گفتم ببینم کسی استفاده کرده

هر  دارویی که مصرف میشه چهیاهی چه شیمیایی ممکنه عوارض داشته باشه 

من دو دوره  کپسول لزل 

مصرف کردم حیلی راضی بودم 

قبلش هم کاملا  برام توصیح دادن فقط مشکل کبدی و کلیه  نداشته باشم و یه سری چیزا

عزیز  حتی اون آب هم که میخوری  زیاد و نابجا خوردش ممکنه آسیب بزنه   باید خیلی مواطب باشی

البته  حواست باشه هر چی گرفتی فیک نخر من از یه خانم دکتر همدانی گرفتم که عطاری دارن و خیلی هم دلسوزی قبلا ازشون محص لات چاقی گرفته بودم راضی بودم  دوست داشتی میتونی مشاوره بگیری  ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ 

یکم خلاصه مینویسم امیدوارم مثل قبلیا بدرد کسی بخوره

تو تاپیک ها دیدم همه میگن پوستشون شل شده یا چین و چروک پیدا کرده، تیره شده یا خطوط پنجه کلاغی دارن و...

دو سع تا کاربر دیگه هم دیدم که همین موضوع و جواب داده بودن خیلی خوب دوستان بهترین چیزی که تو روتین پوستیتون میتونید برای این مشکلات استفاده کنید رتینول هست البته که قبل از هر چیز باید پوستتونو بشناسید و از شوینده و آبرسان خوب و مناسب خودتون استفاده کنید که تو شوینده ها من سراوی و آبرسان ها کلینیک ، اوردینری و سراوی و توصیه میکنم البته اینا هر کدوم برای پوست های مختلف دارن . 

یه چیز تا یادم نرفته . خانما ضد افتاب و فراموش نکنید وگرنه همه ی این روتین ها بی فایدس
رتینول مشتق شده از ویتامین آ هست 

رتینول به درم نفوذ میکنه و باعث تولید الاستین و کلاژن میشه 

این دو تا ماده یاعث پرکنندگی خطوط و رفع چین و چروک میشن و منافذ بزرگ هم میبنده که خاصیت ضد جوش هست

لایه برداری میکنه لک ، جوش و اکنه رو میبره بافت و رنگ پوست یکنواخت میشه . خطوط پنجه کلاغی مسلاسما تیرگی زیر چشم و...

خلاصه رتینول عالیه و حداقل چند هفته باید استفاده بشه تا تاثییر بذاره . کلا رتینول به معجزه ی سرم های پوستی مشهوره

توی رتینول ها من توصیه م ، سراوی و اوردینری هستش البته ایرانی ها هستن ولی خب کیفیت خاصی ندارن دیگه خودتون میدونید 

روش مصرفشم بهتره یک شب درمیون یا هفته ای 2 بار استفاده بشه اونم شب ها . با بقیه اکتیو های پوستی استفاده نکنید که ممکنه حساسیت نشون بده 

اگر باردارید استفاده نکنید چند ماه قید خیلی خوشگلی و بزنید   

فقط حواستون باشه این خارجی ها مثل نقل و نبات فیک دارن که خیلی از فروشنده هم حتی نمیدونن دارن فیک میفروشن دو سه تا فروشگاه قبلا معرفی کرده بودم اولی اوردینری استور دومی فروشگاه مادران .فقط دومیه فروشگاه سیسمونیه ولی آرایشی های اصل هم داره 

تو گوگل بزنید اوردینری استور یا فیتو اوردینری استور میاره براتون

حالا خودتون از هر جایی میخرید بخرید فقط حواستون باشه معتبر باشه چون واقعا فیک اینا خیلی زیاده