یکم خلاصه مینویسم امیدوارم مثل قبلیا بدرد کسی بخوره
تو تاپیک ها دیدم همه میگن پوستشون شل شده یا چین و چروک پیدا کرده، تیره شده یا خطوط پنجه کلاغی دارن و...
دو سع تا کاربر دیگه هم دیدم که همین موضوع و جواب داده بودن خیلی خوب دوستان بهترین چیزی که تو روتین پوستیتون میتونید برای این مشکلات استفاده کنید رتینول هست البته که قبل از هر چیز باید پوستتونو بشناسید و از شوینده و آبرسان خوب و مناسب خودتون استفاده کنید که تو شوینده ها من سراوی و آبرسان ها کلینیک ، اوردینری و سراوی و توصیه میکنم البته اینا هر کدوم برای پوست های مختلف دارن .
یه چیز تا یادم نرفته . خانما ضد افتاب و فراموش نکنید وگرنه همه ی این روتین ها بی فایدس
رتینول مشتق شده از ویتامین آ هست
رتینول به درم نفوذ میکنه و باعث تولید الاستین و کلاژن میشه
این دو تا ماده یاعث پرکنندگی خطوط و رفع چین و چروک میشن و منافذ بزرگ هم میبنده که خاصیت ضد جوش هست
لایه برداری میکنه لک ، جوش و اکنه رو میبره بافت و رنگ پوست یکنواخت میشه . خطوط پنجه کلاغی مسلاسما تیرگی زیر چشم و...
خلاصه رتینول عالیه و حداقل چند هفته باید استفاده بشه تا تاثییر بذاره . کلا رتینول به معجزه ی سرم های پوستی مشهوره
توی رتینول ها من توصیه م ، سراوی و اوردینری هستش البته ایرانی ها هستن ولی خب کیفیت خاصی ندارن دیگه خودتون میدونید
روش مصرفشم بهتره یک شب درمیون یا هفته ای 2 بار استفاده بشه اونم شب ها . با بقیه اکتیو های پوستی استفاده نکنید که ممکنه حساسیت نشون بده
اگر باردارید استفاده نکنید چند ماه قید خیلی خوشگلی و بزنید
فقط حواستون باشه این خارجی ها مثل نقل و نبات فیک دارن که خیلی از فروشنده هم حتی نمیدونن دارن فیک میفروشن دو سه تا فروشگاه قبلا معرفی کرده بودم اولی اوردینری استور دومی فروشگاه مادران .فقط دومیه فروشگاه سیسمونیه ولی آرایشی های اصل هم داره
تو گوگل بزنید اوردینری استور یا فیتو اوردینری استور میاره براتون
حالا خودتون از هر جایی میخرید بخرید فقط حواستون باشه معتبر باشه چون واقعا فیک اینا خیلی زیاده