2777
2789
برا من الان روز ۱۵😐هنوز دورم تموم نشده ولی هردوروزم یجور بودم تا روز ۸ ازاون ب بعد دیگه جوش ندارم

عزیزم کامنت مامی رو بخون ایشون هم گفته منو تایید کردن بعد ۶ ماه که قطعش کرده بودن برگشته بود من خیلیارو دیدم که با چشم گریون اومدن پیشم صورتشون از قبل هم بدتر شده بود

صل الله علیک یا ابا عبدالله🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره  ضد جوش و ضد افتاب که ضد جوش رو دیگه نمیزنم ضدم ی جوشم تبدیلش کرد به لکه قرمز

پانژله ضد جوشت؟من ام قبلا میزدم پوستمو میسوزوند بدتر لک مینداخت..نزن بنظرم

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈
پوستت چرب بود؟چ مدل حوشی؟

پوستم چرب بود

نمیدونم

یه مدت اصلاح سبک زندگی کردم خیلی خوب شد بعد باردار شدم باز بهم ریخت الان اواخر بارداریم باز دوباره صاف شده...بیشتر باید بری پیش متخصص غدد اگه بالای ۲۰ سالته

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
به نظرتون برای پسر نوجوون هم خوبه مصرف کنه‌؟

اره مشکلی نداره

" فکت : بزرگ ترین دشمن زنان ، زنان احمق هستند ! " به امید روزی که تایپک بزنم و بگم بلاخره به هدفم رسیدم:))💚  یک عدد آرمی و کی درامر حرفه ای😎  دائم الگشنه ی سایت👹
عه مرسی از اطلاعاتت عزیزم ولی این دوره ۳۰روزه رو بخورم برام سونوگرافی و چکاب نوشتن 😐ک بعد دلیل اصل ...

میگم دیگه بعضی از همکارامون برا خودشون دکان باز کردن همون اول از هیچی خبر نداشته راکوتان مینویسن طرفم صورتش خوب میشه تو آسمون پرواز میکنه که صورتم شد آینه به همه میگه برو پیش فلان دکتر دریغ از اینکه اون دکتر پول رو پولهاش اضافه تر میکنه مردم بدبخت بدنشون داغون میشه اصلا تا منبع جوش معلوم نیس نباید دارویی تجویز شه اگه هم شد کلی خط دارویی برای مقابله با جوش هس چرا راکوتان؟!

نه اون نیس اره برا منم این سوزنده جاش میره؟ 😭

اره نگران نباش،،من دقیقا بعده پانژل اینجوری شدم،فیس دوکس ترمیم کنندش رو زدم ی مدت خوب شد

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈
این لکا اینا جای جوشن حالا اینجا. کرم زدم زیاد معلوم نیس  چی بزنم به این لعنتی ها😭😭😭😭😭 ...

عزیزم ماشالله صورتت عین ماه شب چهارده چرا گریه😍😍😍اصلا هم لکهات زیاد نیس نگران چیزی نباش با اونایی که بالا گفتم بشوری صورتت پمادم بزنی بعد ۱ ماه عین قرص ماه میشی صد البته که الانم زیبایی زیباتر میشی گلم