2777
2789
عنوان

درآمد گل‌آرایی 😳😍

4398 بازدید | 17 پست

نظرتون راجب گل‌آرایی چیه؟ مخصوصا گل‌آرایی دسته گل عروس

به نظرتون تو شهرستان که خیلی اهل گل‌آرایی سفره عقد و اینا نیستن میشه درآمد داشت؟ 

مثلا با آرایشگاه‌ها صحبت کنم منو به عروس‌ها معروفی کنن فقط رو دسته‌گل عروس کار کنم؟ 

اصلا شما تا حالا تو این کار بودین؟ درآمد داره؟ 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

من گلفروشی دارم درامدت فقط بستگی داره به کار خودت 

جایی که انتخاب میکنی 

جنم خودت توی مشتری مداری 

و تبلیغاتت از طریق مجازی 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گلفروشی دارم درامدت فقط بستگی داره به کار خودت  جایی که انتخاب میکنی  جنم خودت توی مش ...

نمیخوام وارد کار گلفروشی بشم

فقط گل‌آرایی اونم فقط دسته گل عروس به نظرت میصرفه؟ با توجه به قیمت گل‌ها و... 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
نمیخوام وارد کار گلفروشی بشم فقط گل‌آرایی اونم فقط دسته گل عروس به نظرت میصرفه؟ با توجه به قیمت گل‌ ...

اگه بتونی سازه های اروپایی و دسته گل های که جدید شده یاد بگیری و تو این کار خاص کار کنی

اره 

دیگه

خوبه

دیگه

همیشه خودتو اپدیت کن

درآمد زیادی ندارد فقط برای دسته گل عروس...باید‌ رو‌چیزای دیگه هم کار کنی..مثلاً سفره ی عقد...گلدونای ...

من سنم کمه چندماه دیگه میشم 17 و اونقدر سرمایه ندارم که رو اینا کار کنم

و اینکه من شهرستان زندگی می‌کنم تو اطراف ما واقعا ندیدم اینکار کنن یا سفره مال خود تالاره یا با یه مزون هماهنگ کردن 

ولی به نظرم دسته گل عروس رو میشه با همکاری آرایشگاه‌ها روش کار کرد

بیشتر ببینید
اگه بتونی سازه های اروپایی و دسته گل های که جدید شده یاد بگیری و تو این کار خاص کار کنی  اره&n ...

ممنون از راهنماییت

به نظرت درآمد گلفروشی بهتره یا گل‌آرایی؟ 

البته اونیکه هردو رو باهم انجام بده قطعا درآمدش بهتره 

یه سوال الان حداقل قیمت یه دسته گل طبیعی عروس حدودا چنده؟ میدونی شما؟ 

بیشتر ببینید
ممنون از راهنماییت به نظرت درآمد گلفروشی بهتره یا گل‌آرایی؟  البته اونیکه هردو رو باهم انجام ...

دسته گل عروس گلم برمیگرده به گلی که طرف انتخاب میکنه و سازه ای که شما براش میزنی نمیشه الان قیمت گفت

گلفروشی منظورت گل آپارتمانی هست؟

گل ارایی وقتی کارو بلد باشی درامدش عالیه 

اینکه فکر میکنن درامد نداره چون اصلا از بازار کار خبر ندارن 

اما خوب بالاخره ضرر های خودشم داره

گلم

عزیزم

دسته گل عروس گلم برمیگرده به گلی که طرف انتخاب میکنه و سازه ای که شما براش میزنی نمیشه الان قیمت گفت ...

هم گل‌های آپارتمانی و هم گل‌های مثل رز و نرگس و...

من اینکارو واقعا دوست دارم 

فقط نمیدونم میصرفه رفت سمتش یا نه

بیشتر ببینید
هم گل‌های آپارتمانی و هم گل‌های مثل رز و نرگس و... من اینکارو واقعا دوست دارم  فقط نمیدونم می ...

علاقه باشه خودت میدونی چیکار کنی که برات بصرفه گلم 

ولی شما از مغازه شروع نکن از همین کار انلاین شروع کن بقول 

خودت اول دسته گل های خاص و کم کم بیا تو کار 

کدوم شهر زندگی میکنی؟

اگه گل ارایی و اپارتمانی با هم باشه اره 

خیلی بهتره 

علاقه باشه خودت میدونی چیکار کنی که برات بصرفه گلم  ولی شما از مغازه شروع نکن از همین کار انلا ...

من بجنوردم 

اینجا هم گلفروشی هست چندتا دیدم و اینکه شهر کوچیکیه نمیدونم با وجود اونا هم میصرفه یا نه

بیشتر ببینید
من بجنوردم  اینجا هم گلفروشی هست چندتا دیدم و اینکه شهر کوچیکیه نمیدونم با وجود اونا هم میصرفه ...

گلم روزی رسون خداست 

و هر کسی طبق توانمندی های

خودش روزی میگیره 

شما شروع کن توکلت

به خدا باشه 

از آنلاین شروع کن 

اینجوری خیلی بهتره 

و اصلا نگران نباش

اینجوری خدانکرده اگه اولش یکم برات ضرر هم 

بشه دیگه زیاد نمیشه

میتونی دوره آموزشی هم بگیری

مجازی یاد بگیری

گلم روزی رسون خداست  و هر کسی طبق توانمندی های  خودش روزی میگیره  شما شروع کن توکل ...

خیلی ممنون از راهنماییت 🙏🧡

بیشتر ببینید
خیلی ممنون از راهنماییت 🙏🧡

فدای 

تو 

گلم 

عزیزم 

بهترین استاد گل ارایی هم بنظرم

اقای علی ولی هستن

یک اقا هم مشهد هستن

ایشون هم کاراش 

عالیه

دیگه

❤❤❤💙💖💘💗❤💜💜❤💞💙💘💗😘💖💞

فدای  تو  گلم  عزیزم  بهترین استاد گل ارایی هم بنظرم  اقای علی ولی هست ...

پیجشونو دارید؟ 

بیشتر ببینید