2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کی گفته پول خوشبختی میاره؟؟؟

خواستم بگم درست گفته😐💔

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
ولی من در درجه دوم پولو میدونم خوشبختی عشق و دوست داشتنه

به نظرم خوشبختی در خوش و سلامتی داشتنه 

ولی بر منکر اونی که خوشبختی رو تو پول نمی‌بینه لعنت 

پول خوشبختی میاره چلی صد درصد ضامن خوشی ات نیست

لطفا آقایون درخواست دوستی ندید من تو این سایت چه کار با شما دارم آخه کی تو سایت کسی رو ندیده نشناخته دوستی می‌کنه 😑🌹لطفاً برای ظهور آقا امام زمان و شفا بیماران صلواتی بفرستید 🤲 💕  اللهم عجل لولیک فرج به حق زینب کبری،،  هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد 🌙 🌨️                    خداش در همه حال از بلا نگه دارد🤲💓🌱

چون از بچگب تو سرمون کردن هرکی پولداره دزده و خیانتکاره و سرطان داره و تو گند و کثافته تا بی پولارو راضی نگه دارن👀

درسته ولی زمانی که شوهره خسیس وگدا نباشه و خرج کنه

بارها تاپیکایی دیدیم ک شوهره پولدار بوده وخرج نمیکرده این کجاش خوشبختیه

الهی پایانِ جاده‌ی زندگی، عاقبت بخیری باشه…💚🪴🐚یاجوادالائمه ادرکنی🌹

به نظر منم خیلی مشکلات با پول قابل حل شدن هستن شاید پولدار بودن خوشبختی مطلق نیست اما خب توی فقر مشکلات بیشتره

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
به نظرم خوشبختی در خوش و سلامتی داشتنه  ولی بر منکر اونی که خوشبختی رو تو پول نمی‌بینه لعنت&nb ...

دقیقا

الان ب من میگن با پول ازدواج کن ولی من اصلاااا نمیتونم هر جور که فکرشو میکنم.پول خیلییییی برام مهمه ولی اولویت نیست واقعا.عشق و دوست داشتن و علاقه و اشتیاق یچیز دیگس ایشالا که پول همراه اینا هم باشه فراوون😁

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
2810