2777
2789
عنوان

جراحی بینی پیش دکتر حمیدرضا زنگنه

8720 بازدید | 31 پست

سلام دوستان 

کسی پیش دکتر زنگنه جراحی کرده لطفا تجربه تون رو از عمل بینی بگید مخصوصا بینی گوشتی ،برم پیشش عمل کنم ؟یا نه کارش چطوره؟

یکی از دوستای من عمل کرده 1 ساله پیش ایشون. قم. خیلی قشنگ در اورده. البته استخونی بود.  منم خو ...

مرسی که حواب دادی من مطب دکتر  زنگنه رفتم تهران،چندتا نمونه دیدم نیمه فانتزی بودن ولی گوشتی ندیدم ..جراح بینی  تو تهران جهت بینی گوشتی  اگه میشناسی لطفا معرفی کن ... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی که حواب دادی من مطب دکتر  زنگنه رفتم تهران،چندتا نمونه دیدم نیمه فانتزی بودن ولی گوشتی ندی ...

دکنر شمس هم عالی هستن. شاهین شمس. هزینشون 35 تومن. هزینه دکتر زنگنه چقد بود؟

دکتر زنگنه برا بیمی گوشتی ضخیم ۳۰ تومن گفتن

اها مرسی عزیزم.منم هفته بعدی می‌خوام برم پیششون برا معاینه و وقت عمل. کاراشو بیشتر دیدم تو پیجش واقعا پسندیدم. هم طبیعی درمیاره هم نیمه فانتزی. هرطور ک بخوای. ولی خب بیشتر عکس نیمه فانتزی هارو گذاشتت

سلام عزیزم. اره چند روز پیش رفتم. قم. هزینه 30 تومن. مشاورشم چیز خاصی نبود فقط ی دست زد ب بینی و ازم ...

سلام عزیزم شما پیششون عمل کردی؟ واسه کی نوبت گرفتی؟ من 24ام نوبت عمل دارم پیش ایشون

سلام عزیزدلم میشه نتیجه بعد از عملت رو اینجا اعلام کنی؟خدا خیرت بده

اره حتما نتیجه رو اعلام میکنم خیلی استرس دارم 🤦‍♀️

راستی من تهران سعادت اباد رفتم واسه نوبت نه قم 

حضوری که رفتم خیلیا از بیماراشونو دیدم و همه راضی بودن و قشنگ شده بود بینیشون قیمتشم به نظرم مناسبه ۳۰میلیون

بینی من خیلی مشکل نداره و همینجوریشم قشنگه اما میخوام قشنگتر بشه ببینم دکتر چیکار میکنه دیگه

من عزیزم اخر شهریور. شما 24 مرداد؟ تهرانی؟ ایشالا به سلامتی

اره تهرانم دیروز عمل کردم فردا صبح میرم که تامبونارو خارج کنه بازم یه هفته دیگه که گچو باز کنم نتیجه رو اطلاع میدم

اره تهرانم دیروز عمل کردم فردا صبح میرم که تامبونارو خارج کنه بازم یه هفته دیگه که گچو باز کنم نتیجه ...

سلام ببخشیدشما با دکترحمیدرضا زنگنه عمل کردی؟ هزینه عملت چقدر شد؟راضی هستی از کارش؟