2777
2789
عنوان

خانمای راننده کجایبن

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 24 پست
امتحان دادی توی آلمان؟  چرا بیشتر؟ 😬😬😬😬😬 مگه سخت تره

بحث سخت بودنش نیست جزو قوانین و مقرارتش هست و بسیار قانونمندن اونجا کشوریه که حتی برای پهباد باید گواهینامه داشته باشی.. برای بچه حتما باید مطابق سنش صندلی و کمربند ایمنی ببندی و کلا قوانینشونه‌.. اینا رو از یه نفر که ساکن المانه و اونجا گواهینامه گرفته شنیدم

من 2 سال پیش گرفتم الان هر جا میخوام میرم تنهایی من از رانندگی نمیترسم کلا باید تو رانندگی دقت و جرئ ...

چند جلسس 

ایران یاد گرفتید؟ 

میشه رانندگی رو از یکی یاد بگیری کلاس نری مثلا مامانم بهم یاد بده فقط برم امتحان بدم؟ 

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین آلمان و بیخیال ،رانندگی فقط نیم کلاج خیلی تمرین کن تا سوتی ندی

خب شاید قسمت بشه بریم امریکایی ترکیه ای جایی اونجا برم یاد بگیرم

اینجا یاد بگیرم بعد اونجا نتونم رانندگی کنم به چه درد میخوره

فکر کنم بشه  بله من وقتی 18 سالم بود کانادا بودم ب خاطر بیماریم و همونجا هم امتحان دادم گرفتم ...

یعنی ایران گواهی نامه بگیری وقتی میری کانادا باید دوباره امتحان بدی؟ 

هر چند سال یه بار گواهی نامرو چیز میکنن 

عوض میکنن 

چند جلسس  ایران یاد گرفتید؟  میشه رانندگی رو از یکی یاد بگیری کلاس نری مثلا مامانم بهم ی ...

بله ایران یاد گرفتم ۱۲ جلسه که رانندگی هست تقریبا ۴ یا ۵ جلسه کتاب هستش باید ۱۲ جلسه رانندگی رو بری که بعدش بتونی با یکی تمرین کنی برا امتحان

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
بله ایران یاد گرفتم ۱۲ جلسه که رانندگی هست تقریبا ۴ یا ۵ جلسه کتاب هستش باید ۱۲ جلسه رانندگی رو بری ...

خب حالا کلا نمیشه کلاس نرفت فقط امتحان داد؟ 

یعنی ایران گواهی نامه بگیری وقتی میری کانادا باید دوباره امتحان بدی؟  هر چند سال یه بار گواهی ... : /discussion/topic/11382725/%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c-%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%86%d8%af%d9%87-%da%a9%d8%ac%d8%a7%db%8c%d8%a8%d9%86?postId=297164389

فکر کنم باید بین المللی کنی گواهی نامرو 

اما آمریکا باید دوباره امتحان بدی همونجا

نمیدونم خیلی

هر 5 سال یک بار تمدید میکنن کانادا 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
خب شاید قسمت بشه بریم امریکایی ترکیه ای جایی اونجا برم یاد بگیرم اینجا یاد بگیرم بعد اونجا نتونم را ...

نخیر رانندگی ربطی ندارد که کدوم انجام بشه ،یه سری اصول داره باید رعایت بشه ،تازه کسی که با ماشین معمولی رانندگی یاد میگیره دیگه اتومات براش مثل آب میمونه 

معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..
نخیر رانندگی ربطی ندارد که کدوم انجام بشه ،یه سری اصول داره باید رعایت بشه ،تازه کسی که با ماشین معم ...

خب ایران رانندگی یاد بگیری مثلا آمریکا بری چرا دوباره باید امتحان بدی

من اتومات میخرم ماشین خب با دنده ای الکی خودمو اذیت نکنم

خب ایران رانندگی یاد بگیری مثلا آمریکا بری چرا دوباره باید امتحان بدی من اتومات میخرم ماشین خب با د ...

باشه حق باتوعه تمام 

معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..