2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فامیل ما سرطان دهانه ی رحم داره هشت ماه بوده که خونریزی داشته و وزنش پایین اومده بود و دل درد زیادی ...

خداروشکر من این علایمو ندارم فقط روز دوم و سوم یه کم خونریزیم زیاده و همین لکه بینی بعد پریودیم و خونریزی بعد نزدیکی نگرانم کرده 😔

این حسین کیست ک عااالم همه دیوانه اوست ❤❤
فقط اینو میدونم ک وقتی پریود میشی خونریزیت وحشتناک زیاده خواهرم سرطان دهانه رحم داره اون موقع ک نمی ...

سلام عزیزم خواهرتون خوبه الان. منم درگیرم و خیلی نگران آینده 

وای منم همینطورم اعصابم خورد شده یکساله سونو آزمایش دکترا میگن تیروئیدت باعث شده تنبلی تخمدان بگیری دارو هم اثر نداره بااینکه قرص اچ دی میخورم لکه بینی دارم بازم مثل قبل شدم حالا فردا باید دکتر برم

شاید زخم دهانه رحم دارین که بعد نزدیکی لک میبینین. دکتر با معاینه میتونه تشخیص بده اگه زخم باشه برات ...

ان شاالله 

توکل ب خدا 

وای منم همینطورم اعصابم خورد شده یکساله سونو آزمایش دکترا میگن تیروئیدت باعث شده تنبلی تخمدان بگیری ...

واقعا خیلی رو اعصابه ان شاالله که ب خیر بگذره