2777
2789
عنوان

خونریزی در بارداری ( میشه بیاین)

68 بازدید | 9 پست

سلام بچها خوبین 

راستش من یه پیر 3 سال و 6 ماهه دارم 

الان دوباره باردارم چون پسرم تنها بود خودم خواستم باردار بشم 

یک ماه پریودم عقب افتاده بود از دوهفته پیش بعد از نز. دیکی با همسرم خونابه دیدم ادامه داشت فکر میکردم میخام پریود شم ولی هی میومد و قطع میشد و دردای پریودی داشتم 

دیدم عقب انداختم رفتم آزمایش امروز که مثبته 

تازگیا دو روزه که خون میبینم و درد دارم یعنی  دیروز و امروز یکم خون میاد دوباره قطع میشه چیکار کنم بنظرتون 

فردا میخام برم دکتر ولی تا فردا طاقت نمیارم شما تجربه ای دارید بگید ممنون میشم 😘🌹❤️🌷🍀💞

قدیمی سایت 😊 از سال 98 اینجام لطفا نگید تازه وارد 😘🌷 آوا هستم.... کاربری دوم 😉😉😉خداوندا اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی پشیمان میشوی ازین قصه خلقت ازین بودن ازین بدعت 🌟🌟🌟🌟دوست گلم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی ❤️💞 فرستادی لایکم کن منم برات صلوات بفرستم مرسی 🌵😘💛💚❤️

پسر 3 سال و 6 ماهه ببخشید اشتباه تایپی بود 

قدیمی سایت 😊 از سال 98 اینجام لطفا نگید تازه وارد 😘🌷 آوا هستم.... کاربری دوم 😉😉😉خداوندا اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی پشیمان میشوی ازین قصه خلقت ازین بودن ازین بدعت 🌟🌟🌟🌟دوست گلم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی ❤️💞 فرستادی لایکم کن منم برات صلوات بفرستم مرسی 🌵😘💛💚❤️

یعنی هیچکس نیست جواب بده 😦😖😣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگر هنوز دنبال دکتر زنان مامایی هستی برای هر مشکل زنانگی که داری ،خانم دکتر داروگر عالی عالیه. خودم و اطرافیانم جواب گرفتیم. صبور و خوش اخلاق ،کارش هم حرف نداره.منشی اش هم خوبه.اینم شماره منشی  09150766952

عزیزم اگر هنوز دنبال دکتر زنان مامایی هستی برای هر مشکل زنانگی که داری ،خانم دکتر داروگر عالی عالیه. ...

عزیزم من از دوستان راهنمایی خواستم نه شماره مامایی 

که لطف کردن هیچکس نیومد جواب بده 

عزیزم من از دوستان راهنمایی خواستم نه شماره مامایی  که لطف کردن هیچکس نیومد جواب بده

عزیزم استراحت کن اصلااا بلند نشو اصلااا ها تافردا که میری پیش دکترت ان شاءالله که چیزی نیست من خواهر شوهرم ماه های اپل خونریزی داشت خیلی میارسید ولی بوه ش چیزی نشد تازه خیلیم خوشگل شد 😍

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).

انشالا ک عزیزم چیزی نیس نگران نباش. استراحت کن کامل تا فردا میری پیش دکترت و توی دستشویی هم ببخشید اما زور نزن و از توالت فرنگی استفاده کن، نزدیکی هم فعلن نداشته باش و اگر شیاف پروژسترون داری حتمن یکی استفاده کن تا فردا و در اولین فرصت حتمن برو دکتر گلم

عزیزم استراحت کن اصلااا بلند نشو اصلااا ها تافردا که میری پیش دکترت ان شاءالله که چیزی نیست من خواهر ...

مرسی عزیزم از پاسخگوییت 

خدا ایشالا یه نی نی ناز بهت بده 😘🌹❤️😍💞🍀🌷

انشالا ک عزیزم چیزی نیس نگران نباش. استراحت کن کامل تا فردا میری پیش دکترت و توی دستشویی هم بب ...

باشه عزیزم ممنون گلم از پاسخگوییت 💞🌷❤️🌹😘😘

مرسی عزیزم از پاسخگوییت  خدا ایشالا یه نی نی ناز بهت بده 😘🌹❤️😍💞🍀🌷

ممنون عزیزم ان شاءلله شماهم به سلامتی و به موقع زایکان کنی نی نیتونو صالح و سالم بغل کنی😘😘

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).