2777
2789
عنوان

دخترم رابطه داشته و کتکش زدم

28779 بازدید | 56 پست

سلام من بهار سمبلی هستم!دختر ۱۵ ساله دارم تو این سن ارایش می‌کند و حریفش نمیشوم او تا چند روز پیش مرا میپیچوند و پیش پسر میرفت من خبر نداشتم 

ولی پی روز آمد و گفت مادر من اشتباهی کردم من خواستم منطقی باشم و گفتم چه اشتباهی ؟ و دمپایی را پشت خودم قایم دخترم گفت یکی به تجاوز کرده است با اختیار خودم! من هم عصابی و انقدر زدمش با دمپایی کبود شده .  شوهر عمم اومده بالا سرم میگه چرا دخترت زدی .و من مانده چی بگم.دختر را تنبیه کردم و حتی بهش غذا نمیدم. یک دوستی داشت و ۳۰۰ تومن پول بهش دادم و آمار پسر بی حیا گرفتم پسر گفت عشقم کشید و ب دخترم کلی فوش های بد داد ازش شکایت کردم دخترم را میخوام بفرستم داهات پیش مادر بزرگش تا ادب شه.نظر شما چیه؟

تعداد رای : 16
نظرسنجی
1
5
31%
2
11
68%

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باور نکردم با این کتابی حرف زدنت 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
بیشتر ببینید

ترشی کمتربخور

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

سرکاریه؟

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
بیشتر ببینید