2777
2789
عنوان

معاینه پرده بکارت در پزشک قانونی .رابطه در حد کلاهک

| مشاهده متن کامل بحث + 34511 بازدید | 42 پست
کجاش چرت بود سوال بود دوس نداری جواب نده 

دخول ورابطه داشتی دیگه باکره نیستی 😐

باکره بودن به پرده داشتن نیس 

پزشکی قانونی هم بری متوجه میشه ازفرم دهانه واژن که بازشده وتغییرشکل داده

فکرنکنم برگه تأیید سلامت بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تا مدتها بعد رابطه خونریزی داشتم پس اون خونریزی اولیه به علت بکارت نیست و فقط به خاطر انقباضات هست کاش توی این عصر تکنولوژی این چیزارو یاد بگیریم هرچند که خیلی از پزشکاام فک میکنن بکارت مثل یه پرده میمونه که باید بازش کنی 😑

اوهوم حالا شاید دلیل خاصی داره اسی ولی مثلا کیس بعدی ینی فک میکنه اینا دوسال دستم بهم نزدن؟!🤔🤔

همین که بگن هنو دخترم کافیه فک کنم به نظرشون 

اینجوری میگن ماچقدر سفت بودیم واینا جلو خانواده هم سرررررررااااااا بالا

خب اسمشم از شناسنامت پاک کنی دوسال عقد بودین بقیه میدونن که عزیزم😕

اطرافیان میدونن غریبه هانیازنیس بدونن مثلایه وقت رفتی مسافرت هتلدارچرابایدبدونه چنبارازدواج کرده یاآدمای نامربوط فقط همسرآینده بدونه کافیه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

اسی شما قانونی و شرعی همسر اون آقا بودین این که باکره باشین یا ن خیلی مهمه؟؟مگه دوران عقد برا این چیزا نیس که راحت باشین و احساس راحتی کنین باهم

ولی فهمیدن حرفای کسی که چشماش قشنگه واقعا سخته...

چه قانون مسخره ای 

خب جدا شدن پاک بشه اسم ها بدون بهونه بهتر نیست؟

یکی به فکر اینه کسی نفهمه رابطه داشته یه تو فکر دوختنه

یکی تو فکر پارتی و تقلبه یکی رابطه نداشته ولی تو پزشکی قانونی گفتن رابطه‌داشتی

دیگه وقتی هزار تا سوراخ هست ازش در بری چه قانونیه؟!

حالا منظورم با شما نیست اسی جان کلی گفتم

خدایا شکرت🤲🍃
چه قانون مسخره ای  خب جدا شدن پاک بشه اسم ها بدون بهونه بهتر نیست؟ یکی به فکر اینه کسی نفهمه ...

من بخاطر این نیس کسی رو گول بزنم بخاطر شرایط جامعه هست که شناسنامم پاک باشه و بعنوان مطلقه نگا نکنن . همین 

اطرافیان میدونن غریبه هانیازنیس بدونن مثلایه وقت رفتی مسافرت هتلدارچرابایدبدونه چنبارازدواج کرده یاآ ...

منم نظرم دقیقا همین بود چرا اینقد میپرن به ادم .حالا تو چند دقیقه اینجا این نظرارو دادن چه برسه به بیرون🤣 عمق فاجعه مشخصه 

گلم پزشک قانونی برای این معاینه می کنه ک اگر رابطه ای بوده و چیزی بوده همین جا تو دفتر طلاقت ثبت شه ک اگر ثبت نشه و بعد بخواهی ازدواج کنی شاید حساس باشن و بخوان معاینه ببرن اونوقت اگر پزشک بگه موضوعی هس زیر سوال میری میگن شاید دور از جون رابطه حرامی بوده. و این برای شما خیلی خوبه ک انجام بشه. از طرفی ام خب برای همسر آینده مشخص شده ی ک چی ب چیه. و اینم بگم ک شما تا حالا خونریزی دیدی؟؟؟؟ یا لکه خون دیدی؟؟؟ شما بکارت داری الان عزیزم فقط شاید خط افتاده باشه و پزشک متوجه وجود رابطه بشه وگرنه اون پرده رو داری قطعا 

اون سدی ک میگی رو متوجه هستم چی میگی. بله دقیقا ب اندازه همون کلاهک یک سدی هس ک سفتم هس. تعجب می کنم خودت حین رابطه متوجه نشدی؟؟؟؟ وقتی با اون دیواره ب قول شما سد بر می خورد می‌کرد خودت حسش نکردی؟؟؟؟ قابل حس هس 

اطرافیان میدونن غریبه هانیازنیس بدونن مثلایه وقت رفتی مسافرت هتلدارچرابایدبدونه چنبارازدواج کرده یاآ ...

کلا حس خوبی نیس هر دفعه چشمت ب اون شناسنامه و اون اسم بیوفته خاطرات بد آدم زنده میشه چرا آدم باید با خاطرات بدش زندگی کنه 

اون سدی ک میگی رو متوجه هستم چی میگی. بله دقیقا ب اندازه همون کلاهک یک سدی هس ک سفتم هس. تعجب می کنم ...

اره عزیزم الان که گفتین بله خودم حسش میکردم انگار ‌.یعنی چون بکارتم سفته اونجوری احساس میکنم . ممنون که تاپیکنو خوندی و جواب دادی