2777
2789
عنوان

انقد دلم میگیره تو خیابون ادمای پولدار میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 26 پست
فقط تو اين گرونيا الهي همهههه سالم باشن به حق امام حسين دخترم ٤/٥ روزه حالت سرماخوردگي داره حدود ٦٠ ...

اخی براش ایت الکرسی میخونم عزیزم دخترت چن وقتشه؟

🍓رویای یک رقص بی وقفه از شادی🍓

والا من خودم۲۴سالمه از۱۸سالگی سرکارمیکنم و درتلاشم رو پای خودم وایسم و واقعا تلاش کردم ولی متاسفانه هرچی میدویی نمیرسی بازم خداروشکرا ولی پولداریه ارثی نعمته

I love kdrama and kpop💖⟭⟬ ❼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من خودم۲۴سالمه از۱۸سالگی سرکارمیکنم و درتلاشم رو پای خودم وایسم و واقعا تلاش کردم ولی متاسفانه ...

اره والله خوشبحال اونا ک بشون همچین ارثی میرسه برا ما ک فقط ارث زود سفید شدن مو بمون رسید

فداتشم انشالله . انقد مهربونم واسش جونمم میدم یکسال دوماهشه هی میاد دستامو بوس میده نازم میکنه میخوا ...

خدا حفظتون كنه …هميشه خدا يه جايي واست جبران ميكنه…اميدوارم به زودي…اميدت به خدا…ببين من اصلا مذهبي نيستم اما به تدبيرش…به حكمتش…به مهربونيش اعتقاد دارم…🌹

اره والله خوشبحال اونا ک بشون همچین ارثی میرسه برا ما ک فقط ارث زود سفید شدن مو بمون رسید

بمن فقط ارث ریزش مو رسید تو این سن فقط باید دنبال تقویتی و شامپو ریزش مو باشم همش🤣مسخرست واقعا

I love kdrama and kpop💖⟭⟬ ❼
بمن فقط ارث ریزش مو رسید تو این سن فقط باید دنبال تقویتی و شامپو ریزش مو باشم همش🤣مسخرست واقعا

بدبختی مون یکی دوتا نیس ک🤣🤣🤣 ماشالله از زمین اسمون میبارههه

درسته که پول خوبه و این دوره زمونه کارسازه

ولی بدون ماازحکمت خدا خبرنداریم.پس به جای اینکه دلت بگیره از پولداری بعضیها،بهتره برای کوچکترین چیز هم شکرگزارخداباشی تا خدا هم به موقع درهای رحمتش رو به روت باز کنه.....شکرگزاری خیلی خیلی تاثیر داره تو رشدمادی زندگی

خدایا بی نهایت شکرت
درسته که پول خوبه و این دوره زمونه کارسازه ولی بدون ماازحکمت خدا خبرنداریم.پس به جای اینکه دلت ب ...

چه میدونم ای کاش لااقل حسرت بدل نمونیم وگرنه شکر

چه میدونم ای کاش لااقل حسرت بدل نمونیم وگرنه شکر

من خیلی از نداشتنها رو تجربه کردم.ولی تجربه به من یاد داده که فقط دعای خیروخوبی برای بقیه بکنم تا بازتابش رو تو زندگیم ببینم.مثلا آدم پولدارببینم با ماشینهای مدل بالا؛میگم خدایا شکرت که این بنده ت طعم راحتی رو داره میچشه،اگه صلاحه قسمت من وخانواده ام هم آسایش وراحتی قرار بده

اینجوری انگار دلم آرومتره تا اینکه بگم معلوم نیست از کجا پول درمیارن،خداشانس بده و... 

خدایا بی نهایت شکرت