2777
2789
عنوان

درمان افسردگی بدون دارو🙂تجربه های خودم که ازشون جواب گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 52624 بازدید | 180 پست
سلام تجربه‌گرایی کارهای خوبی دادید ممنونم نشانده تجربه ی شما در مقابله با این بیماری است وای لطفن مث ...

ممنونم از نظرتون

اگه دقت کنید نوشتم که همون اول سراغ قرص نرید،این کارارو انجام بدین اگر نتیجه نگرفتین قرص بخورین،چون خیلی از افراد درسطح اولیه اضطراب و افسردگی قرار دارن و اصلا نیاز به دارو نیست،درصد بیماری در هر کسی فرق داره و درمان هم فرق داره،این چیزایی که نوشته شده برای مراحل ابتدایی هست،و در ضمن داروهای افسردگی فقط به عنوان سرپوش هستن و نقش درمانی ندارن،باید مشکلات روحی از ریشه حل بشه تا درمان واقعی اتفاق بیفته.

منم همه اینایی که گفتی دارم اضطراب اجتماعی، افسردگی، وسواس یکمی وسواسم رو تونستم کنترل کنم ولی اون د ...

سلام دوست خوب من 

بهتر شده حالت ؟؟خواستم ببینم چه روشایی رو استفاده کردی که به منم بگی 

میخوام قرصامو بذارم کنار 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم

کلینیک تخصصی دکتر مهسا ساداتی تو تهران حرف اول رو میزنه توی کمترین زمان ممکن مشکل رو از طریق نقشه مغزی رنگی که کاملا بی خطر هست متوجه میشن و روی اون نقاطی که فرد مشکل داره کار میکنند 

امیدوارم مشکل تون حل بشه

اسمشون رو گوگل کنید ادرس و شماره منشی هست🌹

من مشکلمم خانوادمن که نمیزارن برم مسافرت و اگه هم برن باهمیم و و یا فامیلا از همسون متنفرم اونم‍دلایل خودمو دارم میدونم استباهه اما من ۲۶سالمه و فقط میتونم تا یه قسمتی که آسناها هستن برم 

من مشکلمم خانوادمن که نمیزارن برم مسافرت و اگه هم برن باهمیم و و یا فامیلا از همسون متنفرم اونم‍دلای ...

مسافرت که تنها راه درمان نیست، راههای دیگه هم هست، خانواده ها هم اکثرا اینجوری هستن متاسفانه تا وقتی جوونی و انرژی داری میچسبن بهت و محدودت میکنن ،وقتی پیر شدی و حوصله شو نداری دیگه آزادت میذارن! سبک غلط پرورش پدر و مادراست و همه جا همینه نمیشه تغییر داد ، اگه میخوای راحت باشی تنها راهش رفتن از اون خونه به بهانه درس و دانشگاه یا ازدواج یا شاغل شدن توی شهر دیگه هست.که اونم سختیهای خودشو داره.

مسافرت که تنها راه درمان نیست، راههای دیگه هم هست، خانواده ها هم اکثرا اینجوری هستن متاسفانه تا وقتی ...

اره‍ عزیزم پدر مادر بدرد نخوری چی بگم فعلا کنکورو بچسبم بخونم ، کار نیمه وقت پیدا کنم تا بعد 

نوشتن واسه من معجزه میکنع

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

اینا خوبه اگه بیکار باشی

نه مشغله های روزانه

شهرمایی که طبیعت اینقد ازش دوره ک تو این وضعیت بی ماشینی خیلی سخته بری طبیعت

غذای سالمم که نگم برات

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
اینا خوبه اگه بیکار باشینه مشغله های روزانهشهرمایی که طبیعت اینقد ازش دوره ک تو این وضعیت بی ماشینی ...

بله درسته ولی اکثر آدمایی که درگیر حالت های افسردگی میشن دیگه نمیتونن به مشغله شون برسن،به نفعشونه که وقتایی که هدر میدن و فکر و خیال میکنن بجاش اینکارارو انجام بدن.

درسته اکثر شهرهای بزرگ طبیعتشون از بین رفته و مسافت ها دور شده ولی بازم یه پارکی چمنی فضای سبزی هم باشه غنیمته،هر کس بسته به شرایط خودش باید اینارو حدالامکان انجام بده.

غذای سالم هم یه سری چیزا دست ما نیست مثلا میوه سبزیجات تراریخته و این داستانا، ولی حداقل اینکه مثلا غذاهای فست فود نخوریم ،خودش یه قدم مثبته ،بین بد و بدتر مجبوریم انتخاب کنیم.

بله درسته ولی اکثر آدمایی که درگیر حالت های افسردگی میشن دیگه نمیتونن به مشغله شون برسن،به نفعشونه ک ...

حالا دخترشاید باورت نشه

یکی از عواملی ک منو درونی شاد میکنه و افسردگیمو پودر میکنه خوردن فست فوده اینقد ک دوس دارم

ولی بخاطرشرایط مالی نمیتونم بخورم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/