2777
2789

چندسال پیش روانپزشک برای وسواس و اضطراب و افسردگی دارو داده بود نخوردم و با این روش ها که بهتون میگم خودم رو درمان کردم و هنوز هم دارم روی خودم کار میکنم که حتی مشکلات دوران کودکی رو هم حل کنم با کمک مشاور و کتاب و تلاش های خودم… اگه این مشکلات رو دارین قبل از قرص خوردن، کارایی که میگم رو انجام بده اگه جواب نگرفتی برو سراغ قرص…

بازم یه سری چیزا بجز این موارد یادم افتاد براتون میذارم همینجا که انجام بدین💚

۱-هرموقع احساس ناراحتی داشتی ،یه دفتر بردار و هر چی تو ذهنته بنویس،با جزییات بنویس،انگار داری برا کسی تعریف میکنی…بعد که آروم شدی بشین بخون ،میبینی انقدری که ذهنت بزرگش کرده بود نیست،میبینی خیلی راه حل ها براش وجود داره…به راه حل هاش فکر کن و ببین چجوری اون مساله ای که انقدر حالت رو بد کرده رو میتونی حل کنی و ازش رد بشی…

۲-تنفس عمیق
تا ده بشمار و نفست رو آروم بکش داخل سینه،تا ده بشمار و نفست رو نگهدار،تا ده بشمار و آروم نفست رو بده بیرون(اوایل سخته ولی تمرین کنی میتونی نفست رو ده ثانیه نگهداری)

۳-آب خوردن
آب فرکانس بدن رو میبره بالا و باعث میشه انرژی مثبت بگیری .بهتره موقع آب خوردن سعی کن با حس مثبت آب بخوری و ایمان داشته باشی که آب حالتو خوب میکنه

۴-موسیقی بدون کلام و ریتم آرام
آهنگ آروم و لایت که آرامش بخشه،مثل صدای آب ،بارون،دریا،صدای جنگل و پرنده ها و …چشماتو ببند و یه جای راحت دراز بکش و به موسیقی گوش کن

۵-نور خورشید
زیر آفتاب دراز بکش اگه اذیت میشی حداقل پاهاتو دراز کن جلوی آفتاب ،خورشید جذب ویتامین D3 رو میبره بالا که ضد افسردگی و باعث میشه حالت خوب بشه.
از ویتامین D3 و یا آمپول D3 هر دو هفته یه دونه استفاده کن

۶-ادامس
ادامس جویدن توی شرایطی که اضطراب داری خیلی کمک میکنه که اضطراب رو کم کنی

۷-اطرافیان
توی محیط ها و جمع هایی که بهت انرژی منفی میدن نرو،حداقل یه مدت کوتاه نرو تا خوب بشی،اخبار اصلا گوش نکن

۸-مقابله با ترس
بزرگ‌ترین انرژی منفی دنیا ترس هست که بیشترین سیاهی رو داره بیشتر از هر حس دیگه ای حال آدم رو خراب میکنه و تخلیه انرژی میکنه…نقطه مقابل ترس ،شجاعته…
اول پیدا کن ببین از چی میترسی و چی باعث ایجاد ترس و اضطراب در تو میشه…با نوشتن توی لحظه های بد میتونی بعدا از توی نوشته هات پیدا کنی که چی حالت رو بد میکنه.
بعد که علت ترس رو پیدا کردی،باید تمرین کنی در مقابل اون مساله ،شجاع باشی قدرتمند باشی از خودت دفاع کنی تا حالتو خوب کنی

۹-همه آدما تنهان
این واقعیت رو باید به خودت قبول کنی که همه آدما تنها به دنیا اومدن و تنها هم از دنیا می‌رن…و مرگ انتهای دنیا نیست،تازه بعد از مرگ آدما بیدار میشن،این دنیا مثل یه تئاتره که هرکدوم اومدیم نقشمون رو بازی کنیم،هر کدوم یه مسئولیتی داریم که انجام بدیم و بعدش بریم …
برای آرامش و شناخت خدا ،اول باید خودتو بشناسی…برای شناخت خودت وقت بذار،خودتو دوس داشته باش ،به خودت ارزش بده،هرکی با رفتارش خواست اذیتت کنه و تورو بی ارزش نشون بده،یادت بیفته که تو آدم با ارزشی هستی و باید از وجود خودت دفاع کنی …

۱۰-قرص
اصلا سمت قرص و اینجور چیزا نرو،قرص فقط منگ میکنه حالتو خوب نمیکنه ، مشکلات رو حل نمیکنه…مثلا وقتی درد داری دارچین زنجبیل دم کن بخور
،وقتی سرت درد میکنه گل گاوزبان و گل سرخ دم کن،یه وقتایی چای زعفرون بخور نشاط میده…
کافيین نخور اضطراب میده،سیگار و مشروب و قلیون استفاده نکن،بعدا که خوب شدی دوباره میتونی بخوری ولی موقتا بذار کنار…

۱۱-تغذیه
خیلی مهمه که چی میخوری،غذای سالم درست کن برا خودت،بیشتر گیاهی بخور،آب پز و تنوری وگریل شده…
ماهی و آجیل ها و یه سری خوراکی ها سروتونین مغز رو میبرن بالا،هورمون سروتونین هورمون شادی هست.
فست فود و نوشابه و …کمتر استفاده کن… به مدت یک ماه شیر بادام هرروز یک لیوان بخور تاثیرشو روی افسردگی میبینی( ا لیوان آب سرد با هفت تا بادام خیس خورده رو توی مخلوط کن میکس کن و با کمی عسل شیرین کن)

۱۲-طبیعت
خیلی خیلی حس خوبی داره قدم زدن توی طبیعت ،روی چمن ،توی جنگل،توی ساحل روی شن ها،زیر بارون،زیر نور خورشید….
هر طبیعتی که دوس داری مطمئنا بهت آرامش میده،صدای پرنده ها و نگاه کردن به پروازشون…
به طبیعت و چیزایی که خدا خلق کرده توجه کن و خداروشکر کن..شکرگذاری تاثیر صد درصد توی بالا بردن فرکانس بدن و حال خوب داره ،داشته هات رو مرور کن و خدارو شکر کن که مثلا یه سقف بالا سرت داری،لباسی داری که بپوشی،غذا داری که سیر بشی…اینا حداقل های یه انسان هست که خیلیا الان از اونا هم محرومن…سعی کن تا جایی که میتونی به آدمای فقیر یا ناتوان کمک کنی ،خیلی حس خوب میده که تو میتونی به کسی کمک کنی یه گرهی از زندگیش باز کنی و اون برات دعا میکنه،خدا هم این کار خوبت رو یجور دیگه به خودت برمیگردونه و حالتو خوب میکنه.

این ۱۲ تا کارو انجام بدین اگه بازم موردی یادم افتاد میگم، سوالی هم داشتین بپرسین🥰معرفی کتاب و پیج روانشناس هم تا جایی که بتونم در خدمتم💚

اینها کارهای خوبی هستن ولی جای درمان دارویی برای کسی که به دارو احتیاج داره را نمیگیره

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینها کارهای خوبی هستن ولی جای درمان دارویی برای کسی که به دارو احتیاج داره را نمیگیره

بله ولی اکثر کسایی که دارو‌مصرف میکنن اصلا نیاز به دارو درمانی ندارن، با همینا خوب میشن… عده کمی هم که به اینا جواب نمیده باید دارو مصرف کنن

منم همه اینایی که گفتی دارم اضطراب اجتماعی، افسردگی، وسواس 

یکمی وسواسم رو تونستم کنترل کنم ولی اون دوتای دیگه داره شدیدتر میشه میخوام روانشناس برم 

اینا رو هم امتحان می کنم ممنون♥

عالی بودم عزیزم  کتابهایی که برات خیلی اثر گذار بوده لطفا معرفی کن

اونایی که یادمه الان میگم بقیه رو نگاه میکنم بعدا میذارم براتون…

(انسان در جستجوی معنا )برای من خیلی تاثیر داشت واقعا دیدم عوض شد به مشکلاتم

(رهایی از زندان ذهن) برای کنترل افکار هست و انواع فکر هارو خیلی قشنگ توضیح میده و راهکار داره

(جرات داشته باش)برای اعتماد به نفس و دونستن اینکه چه مشکلاتی در زمینه اعتماد به نفس دارین و از کجا ناشی شده و راه حل هاش خیلی خوبه

(شجاع باش دختر) برای از بین بردن ترس ها توی اجتماع و اینکه میگن دختر نباید فلان کارو کنه و دست و پاشو میبندن

( شفا بخشی کودک درون) برای آشتی با کودک درون و تقویت کردنش خیلی خوبه

منم پونزده ساله دارم با افسردگی میجنگم پدر و مادرم فوت شدن طلاق گرفتم از پسرم دور شدم دارم دیونه میش ...

حتما خیلی سخت بوده عزیزم 

نگران نباش برو پیش روانشناس این روزا هم میگذره بالاخره به روزای خوب میرسی♥

حتما خیلی سخت بوده عزیزم  نگران نباش برو پیش روانشناس این روزا هم میگذره بالاخره به روزای خوب ...

رفتم ولی ایقد جلسات طولانی شد و تاثیرگذاریش کم بود که دیگه نرفتم تقریبا بیست جلسه رفتم اینم بگم اوضاعم خیلی خراب بود طوری که غذا نمی خوردم بعد فوت مادرم مشاور تازه سعی کرد من غذا بخورم 

هر روز صبح ۴ قل و آیه الکرسی هم خوبه، انرژی های منفی که به سمت آدم میاد رو دور میکنه

واقعا نمیدونم اثر داره یا من تلقین میکنم، یه بار پنجشنبه شب خوندم به نیت پدرم که فوت کرده، شنبه صبح زنگ زدن یه کاری مربوط به بابام شش ماه بود کشش میدادن خبر خوب دادن… خیلی حس خوبی داشت 

منم پونزده ساله دارم با افسردگی میجنگم پدر و مادرم فوت شدن طلاق گرفتم از پسرم دور شدم دارم دیونه میش ...

عزیزم منم مثل شما اتفاقای بدی برام افتاد که اینجوری شدم، وای خداروشکر با همین کارا و مشاوره حل شد… حتما انجام بدبن ضرر نداره🙂

رفتم ولی ایقد جلسات طولانی شد و تاثیرگذاریش کم بود که دیگه نرفتم تقریبا بیست جلسه رفتم اینم بگم اوضا ...

بالاخره یکم تاثیر گذاشته که تونستی غذا بخوری 

باز ادامه بده پیش روانپزشک هم برو سفر برو سعی کن یه شغلی بری یکم سرگرم اون بشی کمتر فکر کنی  

منم همه اینایی که گفتی دارم اضطراب اجتماعی، افسردگی، وسواس  یکمی وسواسم رو تونستم کنترل کنم ول ...

اینارو حتما انجام بده در کنارش روانشناس هم برو مشاوره خیلی کمک میکنه به ذهنت جهت بدی…