2777
2789

اره،بدون اطلاعم نفس اضافی هم بکشه ناراحت میشم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه والا شوهرمم ببره و بفهمم ناراحت نمیشم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
مادری که هیچ کادویی هم نیاورده براتون 

دیگه حتما ناراحت میشم

چون برام کادو نیورده باید نسبت مادر فرزندی رو ببره

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

نه خب مادرشه

بعدشم بچه که نیست منم مامانش نیستم واسه هر کاری ازم اجازه بگیره یا بگه بهم که ببینه نظر من چیه یعنی اینکه مادرش رو میخواد ببره تفریح نیازی به نظر من نداره 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

باید بهتون میگفت با هم می رفتید

یا شایدم میفهمه با مادرش رابطه خوبی ندارید نخواسته جفت تون با هم باشید و باعث ناراحتی جفت تون بشه

در کل باید میگفت

من فک کردم شوهرت

فهمیدم نامزدته ویرایش میزنم

نخیر حق نداری ناراحت بشی

مادرش خواستن دوتایی برن

🙂❤️
دیگه حتما ناراحت میشم چون برام کادو نیورده باید نسبت مادر فرزندی رو ببره

😂😂😂خوب ببین من ده دقیقه باهاشون فاصله داشتم خوب به منم باید اطلاع میداد خدایی