2777
2789
عقدیم

بنظرم همین هفته با مادرت برو یه جای تفریحی و بعد ۵_۶ روز تو حرفهات بگو فلان جا فلان روز هوا خیلی خوب بود اگر گفت چرا خبر ندادی بگو مگه لازمه؟ بگو من دیدم خودت با مامانت میری تفریح چیزی نمیگی گفتم لابد نیازی نیست اطلاع بدیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارم تصور میکنم اگه داداشم مامانمو ببره ابشار و ب نامزدش نگه چی میشه 😁

من خودمم زنداداش دارم ولی مطمعن باش داداشت اگه نامزدشو دوس داشته باشه یه اطلاع هم میده به نامزدش مثلا میگه فلانی توهم دوس داری بیای باهامون یا نه 

مسخره میکنی😕😂

نهههه😅😅

من بدم میاد از مخفی کاری

گفتم که بحث گردشو تفریح نیس بحث مخفی کاریه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
من همیشه بهش خبر میدم اخه  شما نامزد داشتی ترجیح میدادی نامزدتم با خودت ببری سفر یا بذاری تنها ...

من ده ساله ازدواج کردم عزیزم 

رو مادرش حساسیت نشون نده ،اصلا بینتونو بخاطر شخص سوم دعوا ننداز ،حرفی گله ای داری تو خلوت و آرامش بگو ،این حس حسادت و بدبینی رو بزار کنار عزیزم ،با مادرشوهر حالم بهت نمی‌داد، دو نفری برین بگردین 

بنظرم همین هفته با مادرت برو یه جای تفریحی و بعد ۵_۶ روز تو حرفهات بگو فلان جا فلان روز هوا خیلی خوب ...

اصلا زنگ نمیزنی که بهش بگم سه سال خودشو هلاکم کرد حالا اون بی محلی میکنه 

من ده ساله ازدواج کردم عزیزم  رو مادرش حساسیت نشون نده ،اصلا بینتونو بخاطر شخص سوم دعوا ننداز ...

مررسی من اصلا نمیتونم اروم باشم یه دفعه جوش میارم بدجور دعوت میکنم .باید اروم بودنو تمرین کنم

بخدااا درک نمیکنی چه خانواده رومخی داره اخه  من و شوهرم دوروز پیش این ابشارو رفته بودیم بعد ما ...

اهااااااا خوب پس هیچی 

احتمالا خواسته بدون اینکه کدورت یا حرفی پیش بیاد دل مامانش هم بدست بیاره 

این ک عزیزم خوبه😂منو تنها بادار بودم گذاشت با مامانش رفت مسافرت

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

خیلی بده پارش میکنم

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃