2777
2789
عنوان

ویژگی بهترین آموزشگاه تیزهوشان

1843 بازدید | 5 پست

بهترین آموزشگاه تیزهوشان امروزه می تواند مسئله ای جدی از سمت والدین و دانش آموزان محسوب شود. موفق شدن و پیشرفت کردن آرزوی اصلی تمام پدر مادرها برای فرزندانشان است. اما این آرزو به یک دغدغه ذهنی محدود نمی‌شود، سوال آنها از مشاوران این است که فرزندشان چگونه می تواند در آزمون تیزهوشان قبول شود؟ بهترین مدارس تیزهوشان کدامند؟ برای قبولی در آزمون تیزهوشان در چه کلاس هایی باید شرکت کرد و یا اصلا دانش آموز ما می تواند در آزمون تیزهوشان شرکت کند؟ بنابراین اگر دانش آموز پایه ششم و نهم هستید و یا دانش آموزی دارید که علاقه مند به تحصیل در مدارس تیزهوشان است به شما پیشنهاد می کنیم تا پایان این مطلب در کنار ما باشید. ما قصد داریم به تمام سوالات و ابهامات شما در حوزه مدارس تیزهوشان و انتخاب آموزشگاه مناسب برای قبولی در آزمون تیزهوشان پاسخ دهیم.

بهترین آموزشگاه تیزهوشان چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

اساتید با تجربه و متخصص در حوزه تیزهوشان

داشتن کلاس هوش

آزمون های شبیه سازی

مشاوره و برنامه ریزی تحصیلی و مهندسی منابع رسی

پشتیبان فنی برای کلاس ها و آزمون ها

توجه به تفاوت های فردی دانش آموزان

استفاده از شیوه های تدریس نوین و مشارکتی با دانش آموزان

مشاوره تحلیل کارنامه آزمون

تیزهوشان هیچ بنی بشری رو موفق نکرده و ورود ب تیزوشهان در سن ۱۲ سالگی جز معدود اشتباهای ‌‌ خانواده عست ۳ سال راهنمایی تیزهوشان خوندم ۳ سال دبیرستان غیردولتی ،غیردولتی بهترین هیت و از داشنکاه تهران هم قبولی مو گرفتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبق تحقیقاتی که من سال پیش داشتم، آموزشگاه موفقیت واقع در خیابان پاسداران شهر تهران، بهترین آموزشگاه تیزهوشان هست. خدا رو شکر دخترم امسال تونست با شرکت توی کلاسای این آموزشگاه در مدرسه فرزانگان 2 قبول بشه

من به جرات میتونم بگم رو دست آموزشگاه تیزهوشان خط علم وجود نداره. پسر من با وجود مشکل adhd و شیطنت بسیاری که داره، تونست با مشاوران خوبی که این آموزشگاه داره توو علامه حلی قبول بشه ^-^

از شروع دوباره نترس، ایندفعه از صفر شروع نمیکنی؛ از تجربه هات شروع میکنی ^_^