2777
2789
عنوان

حرفای دعانویس ،فاجعه شذ 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 26 پست
سلام مجدد بله در زمان ارتباط با شما خیانت کرده اند. وفاداری به شما ندارند.این رابطه یک جور سو استف ...

الانم اون دختره که باهاشه نمیدونه منم هستم عکس دونفرمونو براش فرستادم هنوز انلاین نشده دختره فامیل دوره‌.وکلی فحشو بدبیراهم به اون پسره عوضی دادم

الویت اول زندگیم ،کسی که بهش احترام میزارم ،کسی که دوسش دارم همچنین زیبایی شو میپرستم ،وعاشقشمم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بااجنه درارتباطن ریاضت کشیدنن چشم سومشون بازههه چه ربطی ب خداداره

خخ چه اجنه ای چشم سوم دیگه چیه عزیزم اونقدر گوش دادی به اینا فکر میکنی واقعین تو بگو اگه خدا نخواد میشه یا اکه بخواد نمیشه

واقعا نمیدونم چرا برای اینکه یسری ادما میان چرت و پرت میگن و پول بگیرن فکر میکنین واقعین

داری تبلیغ میکنی  حالم بهم خورد  واقعا لیاقتتون این چیزاست که با کافر جماعت زندگیتونو بچ ...

تبلیغ نکردم میخاستم یکی ازاستوریاشو بزارمم اصن دعانویس نیستت روحانیه طرف ایدیش ونمیخاستم بزارم فقط یه متن از استوریاش

الویت اول زندگیم ،کسی که بهش احترام میزارم ،کسی که دوسش دارم همچنین زیبایی شو میپرستم ،وعاشقشمم 
تو تاپیک قبلی گفتنی لیسانس علوم غریبه و متافیزیک داره این مدرک را کدوم دانشگاه می ده؟

ارع افرین 

چرا فکر میکنین هرچیزی که به چشم نمیبینید خرافاته ؟!خدارم نمیبینید خداهم خرافاته اصل پدیده ی فرگشتتت  درسته . چرا انقد دهنتونو باز میکنید توهین میکنید؟!از کوجا مطمینید که اجنه وجودندارن ؟!!!چشم سوم ویا انسان های مدیوم و توگوگل سرچ کنید انقد ادم بی عقل تو عمرم ندیده بودم

خواهرم لطفا جواب بده بالاخره لیسانس رو باید از یک دانشگاهی گرفت لطفا معرفی کن

ازخودش بپرس

ازش نپرسیدم کدوم دانشگاهس  im.edris ایدی اینستاشه بروببینن

هیچ دانشگاهی همچین مدرکی نمی ده

تحقیقاتی راجع به متافیزیک انجام میشه اما ساینس تائیدکننده نمی کنه

ساینس علم تجربی هست و متافیزیک قابلیت تجربه و آزمایش رو نداره

با شماره مادرشوهرم اومدم. ایشون ترکه!
هیچ دانشگاهی همچین مدرکی نمی ده تحقیقاتی راجع به متافیزیک انجام میشه اما ساینس تائیدکننده نمی کنه ...

بیوش زده 

کارشناس حقوق اسلامی

محقق علوم غریبه ومتافیزیک