2777
2789
عنوان

اولین رابطه جنسی درد زیادش طبیعیه

89007 بازدید | 44 پست

لطفا تاپیک رو نترکونید 

واقعا به راهنمایی تون احتیاج دارم 

من برای اولین جنسی خیلی درد داشتم 

ولی خب انجام شد 

و خون زیادی داشتم با درد زیاد 

احتمال داره واژینیسموسم داشته باشم؟

البته الان فقط سوزش دارم چیکار عفونت و زخم نگیرم😥

تعداد رای : 54
نظرسنجی
دردش طبیعیه چون بدن های ادما مختلفه
41
75%
واژینیسموسم داری
6
11%
کامنت میزارم
7
12%
(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از سری بعد ت ح ریک کامل شو بعد  ادامه ماجرا 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
بیشتر ببینید

دردش کاملا طبیعیه ن واژینیسموس نیستی

از هیچ شوینده ای برای شستشوی واژن استفاده نکن و هودتو با پارچه نخی تمیز خشک کن با دستمال کاغدی نه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
بیشتر ببینید
همسرت وحشیانه و ناشیانه رفتار کرده

نه ربط نداره همسر من خیلی اروم بود ولی من دردم شدید بود اونم دلش نمیومد ادامه بده 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉