2777
2789

چکار کنم پولم کمه ..فک  نمیکردم به این زودی دربیاد خیلی ناراحتم

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه نفروشیم نمیتونی بخریش ک

میتونم انصراف بزنم دوباره شرکت کنم طرح بعدی ...ولی کاش کاش حداقل پاییز میفتاد  پولم جور بود

میتونم انصراف بزنم دوباره شرکت کنم طرح بعدی ...ولی کاش کاش حداقل پاییز میفتاد  پولم جور بود

سعی کن پول جور کنی.فکر کنم دعوتنامه بیاد واریز نکنی چند ماه بعد دوباره دعوتنامه میفرستن. زنگ بزن از نمایندگی یا خودشرکت بپرس.

سعی کن پول جور کنی.فکر کنم دعوتنامه بیاد واریز نکنی چند ماه بعد دوباره دعوتنامه میفرستن. زنگ بزن از ...

جدی میگی ترو خدا؟؟؟ خداکنه واقعا دلم میسوزه اگه دوسه ماه دیرتر می‌افتاد پولم جور میشد

سعی کن پول جور کنی.فکر کنم دعوتنامه بیاد واریز نکنی چند ماه بعد دوباره دعوتنامه میفرستن. زنگ بزن از ...

به کجا باید زنگ بزنم شما میدونین ؟؟

جدی میگی ترو خدا؟؟؟ خداکنه واقعا دلم میسوزه اگه دوسه ماه دیرتر می‌افتاد پولم جور میشد

دوسال پیش من ثبت نام کردم اینطوری بود اونایی که تکمیل وجه نکردن دوباره براشون دعوتنامه اومد. سوال کن انشالا هنوزم همینه. 

دوسال پیش من ثبت نام کردم اینطوری بود اونایی که تکمیل وجه نکردن دوباره براشون دعوتنامه اومد. سوال کن ...

انشا... خدا از زبونت بشنوه خیلی حیفم میاد از دستش بدم