2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام مامانای گل خوبید 

من پسرم چهار ماه و نیمه شد بخاطر کولیک شدید انقد به خودش می‌پیچید ترسیدم ببرم ختنش کنم الآنم که هوشیار شده و نگاه تو چشمم میکنه میمیرم بهش فکر میکنم شما بچه هاتون رو ختنه کردید؟

2803
سلام مامانای گل خوبید  من پسرم چهار ماه و نیمه شد بخاطر کولیک شدید انقد به خودش می‌پیچید ترسید ...

سلام عزیزم فکر کردن بهش سختتر از انجامشه بهتر زودتر ببریش سختیش هم شب اوله

چشم ما روز قیامت به پر قنداقه است
2804
سلام  مامانا دیشب پسرم تشنج کرد بستریش کردیم 😭 با دلای پاکتون دعاش کنین  تلگرام بال ...

سلام عزیزم خدا بد نده ؟چراااا؟سرماخورده بود؟

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   
2805
سلام گلم حال پسرت چطوره؟؟ یه خبر بده بهمون خیلی نگرانیم😭😭

ممنون گلم

تبش پایین نمیاد 

نوار مغز اولی خوب بود خدا روشکر 

دوباره نوار مغز گرفتن 

امروز سه روزه بیمارستانیم

صدرا رو دادم دست مامانم سه روزه قشنگ بغلش نکردم 😔🥺

ممنون گلم تبش پایین نمیاد  نوار مغز اولی خوب بود خدا روشکر  دوباره نوار مغز گرفتن  ...

هاجر جان خوبی..پسر بزرگت تشنج کرده ؟من فکر کردم صدرا رو میگی..الان چطوره

باید فکر کنم🤔
ممنون گلم تبش پایین نمیاد  نوار مغز اولی خوب بود خدا روشکر  دوباره نوار مغز گرفتن  ...

عزیزدلم خداروشکر .انشاالله این یکی هم خوب باشه 🙏🙏🙏

خدابهت صبروتوان مضاعف بده گلم.اشکال نداره باهم به سلامتی میرید خونه بغلش میکنی

2801