2777
2789
عنوان

معجزه قرص کلاژن

| مشاهده متن کامل بحث + 45466 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من هم عمل بلفارو انجام دادم برای ترمیم و کلاژن سازی برام تجویز کرده روزی دو تا کلا زینک و ویتا ...

من بلفارو کردم تزریقم انجام دادم قرص او پی دی رادیانس تجویز کرده ولی یه هفته اس میخورم ریزش موهام زیاده 

اسم قرص کلاژنت چیه عزیزم

عکسشو گذاشتم  پست بعد عزیز   ولی این سری یه مدل دیگه بهم داد که بهتر بود  فردا یادم بیار اسمشو بهت بدم  فعلا دردسترسم نیست 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
میشه عکسشو بزاری عزیزم این پودرا برای کلیه و کبد ضرر نداره؟

نه عزیز هیچ عوارضی نداره 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
هزینه اش چند ؟برای روشن شدن پوست تاثیر داره و پر شدن صورت؟

آره برا پوست مو وناخن عالیه من راضی ام 

هزینه دقیق یادم نیست بخدا چون چند تا دارو هم خریدم ولی فکر کنم ۷۰    بود  ورقش 

ببخشبید چه مارکی مصرف میکنید پ چند قیمته ؟؟؟ حتما بگید ممنون

دوستان خواهرانه میگم سعی کنیید تغدیتون رو سالم کنید  و در کنارش از  لوسیون کرم و مکمل استفاده کنید من ۴۵ سالمه از ۳۷ سالگی حس میکردم  دور چشم داره چروک میشه و به شدت با بوتاکس و زل و روش‌های تهاجمی مخالف بودم چون  بازگشت داشتن و  پول زیادی  باید میدادم اما یه دوره پک جوانساز و قرص کلازن ساز از یه پیجی که خیییلی تعریفش رو میکردن  سفارش دادم  خدا گواهه فقط یه دوره از پک حوانساز استفاده کردم  و نتیجه عالی دیدم و بهشون قول دادم نتیجه گرفتم  همه جا  معرفیشون کنم چون حقشون بود  شما هم میتونید مشاوره بشین  و طبق تجویز پزشک دارو دریافت کنید مشاوره آنلاین و  حوابدهی محصولات صد درصد و تضمینی این پیجشونه Kerem.poost  و این شماره ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ 

2810