2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247817 بازدید | 2046 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درست رو بخون عزیزم منم کم میام درس دارم از فردا چند تا ماسک جدید میزارم 😝
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
رفع چین و چروک صورت با اسکراب . . . . ....................................... خرمالو جالب است بدانید خرمالو، روند پیری را کند و چین و چروک صورت را تا حد بسیار زیادی از بین می برد.برای اینکار کافی است که یک عدد خرمالوی له شده را با یک عدد زرده تخم مرغ و کمی آبلیمو مخلوط کرده و آن را به صورت ماسک بر روی پوست صورت قرار دهید. 15 دقیقه صبر کنید و بعد صورت را بشویید.این ماسک علاوه بر اینکه تاثیر چشم گیری بر بهبود چین و چروک پوست دارد، منافذ باز پوست را هم پاکسازی کرده و پوست شما را زیبا و شاداب می سازد.
چکاندن روغن زیتون در ناف: درمان_ترک_لب چکاندن دو قطره روغن زیتون در ناف به هنگام خواب به مدت چند شب است. (چرب کردن ناف) خوب جواب میده. کلاً از نظر طب سنتی خشکی لب از خشکی نافه! اگه بشه همیشه ناف رو چرب کرد،‌خشکی لب هم از بین میره .
چرب کردن کف پاها در بازتاب درمانی و ارتباط با سلامت همه ارگان های کل بدن نقش مهمی را ایفا میکند. روش استفاده: هر شب کف پاها را با روغن زیتون، کنجد طبیعی، روغن بنفشه و روغن سیاه‌دانه، زیاد چرب کنید. مقدار روغن زیاد روی پوست پا استفاده کنید چرا که فرایند جذب تا صبح ادامه خواهد داشت. روغن های بسیار نافذ هستند و سریع از طریق کف پا در بافت بدن جذب می شوند. سپس یک پلاستیک نرم بپیچانید و روی آن جوراب بپوشید و یا پاها را در سلفون نرم و نازک بپیچید، صبح روغن را از پاها پاک کنید، این کار را تا یک ماه ادامه دهید تا معجزه ان را ببینید. حتی با چند بار استفاده تاثیر درمانی آن را در وضعیت سلامتیتان به وضوح خواهید دید. انواع روغن ها را برای ماساژ کف پا می توان استفاده کرد، اما روغن های زیتون و کنجد، بنفشه و سیاه‌دانه، روغن های ملایم بدون حساسیت با تاثیر فوق العاده زیاد هستند. می‌توانید از ترکیب همه روغن های ذکر شده به تساوی به کف پا‌ها زده شود تا درمان سریع‌تر انجام گیرد. از روغن های سوپرمارکتی استفاده نکنید. روغن های ذکر شده باید بو و عطر مخصوص خود را داشته باشند در غیر این صورت قابل اطمینان نیستند. درمان اختلالات بدن با چرب کردن کف پا عبارتند از.. 1-تظاهرات پیری مثل چروکیدگی ها 2- سفیدی موها 3- غم و افسردگی 4- یبوست(قبضیت) 5- خشکی پوست بدن، کف پاها 6- سوزش کف پا 7- کاهش فعالیت ارگان ها مثل کاهش ضربان قلب 8- کاهش فعالیت تخمدان ها و یائسگی زودرس 9- کم کاری تیرویید 10- حساس بودن به سردی و گرمی 11- ضعف حافظه و کندی فرایندهای فکری ناتوانی در فراگیری و ذخیره اطلاعات 12-تشکیل بافت های متراکم و فیبری مثل فیبروم 11- فشارخون بالا در افراد سرد 12-فشار خون پایین 13-کم خونی 14-پوکی استخوان 15-دردهای شدید کوتاه مدت و تیر کشنده مثل دردهای قلبی، قاعدگی، میگرن 16کاهش چربی خون 17- خشم زیاد 18- اسپاسم و گرفتگی عضلانی 19- ضعف جنسی و بی میلی جنسی 20- عدم تمرکز مرض شکر دیابت 21- اگزمای حاد در پاها 22-زیبایی و درخشش پوست صورت 23- از بین بردن زگیل پا 24- زانو درد 25-کمردرد 26-رماتیسم 27-مهمتر از همه بسیاری از سرطان ها در سرطان ها این روش بسیار تاثیر گذار می باشد، چرا که سرطان ها سردی و خشکی هستند و روغن ها تاثیر مقابل آن را دارند و بدن را از سم پاک می کنند. اما در بدخیمی ها که داغ هستند بهتر است از روغن ملایم تر مثل روغن زیتون استفاده شود. نکته: در بیشتر اوقات حدود ده روز بعد، روغن در مدفوع دیده می‌شود که به این معنی است که روغن تمام مسیر را از پوست تا مرکز بدن طی کرده و پاکسازی کرده است. برای مثال می‌توانید روغن‌های مختلف را روی جداره نی تست کنید و ببینید بعد از چند ساعت این روغن‌ها چگونه در بافت متراکم نی جذب می‌شوند. با ارزوی سلامتی برای تک تک شما دوستان. ارسالی از مخاطب گرامی: سرکار خانم دکتر مریم رفیعی
ماسک گوجه فرنگی واسه منافذ باز عااالیه💃
تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم» 
بخور از مدت‌ها پیش به عنوان درمان استفاده نمی‌شود، امروزه از جریان برق برای پاک کردن منافذ پوست استفاده می‌شود چرا که بخور باعث باز شدن منافذ پوست شده و در صورت زیاد بودن حرارت برخی از آنزیم‌های پوست را از بین برده و باعث شل شدن و افتادگی پوست می‌شود.
تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم» 
برای سفت شدن پوست صورت و بدن چی استفاده بشه خوبه؟
من با درمان های گیاهی کاملا اوکی م ۳۲ ساله هستم راستی من مدتی هر شب به ‌پنبه گلاب به صورتم میزدم عالی بود دوباره از امشب شروع میکنم صورتم شفاف شده بود و دوستم روشن شده بود
2810